יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות עם פלפלים

7 פברואר 2017
(Visited 17,247 times, 1 visits today)
פרגיות עם פלפלים

פרגיות עם פלפלים

ממש יכולתי לראות בדימיון שלי את התבשיל הזה, ידעתי שיהיה בו ירקות. היו לי פלפלים יפים במקרר שכל כך רציתי להכין איתם משהו. פרגיות שדאגתי שהקצב יחתוך כמו שאני אוהבת (לפעמים אני משגעת אותם).
שילוב נהדר של פרגיות פלפלים הרבה בצל, נגיעות של שום (חשוב ביותר). יצא מושלם וטעים נהדר לארוחת צהריים.

4 מנות

מרכיבים:

משרה:
600 ג' פרגיות חתוכות קטן (גם חזה עוף הולך, הכנתי ויצא טוב)
כפית גדושה פפריקה
4 כפות שמן זית
חצי כפית א. סודה לשתייה
שליש כפית כורכום
כף א. מרק

3 פלפלים
בצל גדול
2 כוסות מים (אפילו פחות)
שן שום
כף רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
כף פפריקה מרוקאית
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לשים בקערה את הפרגיות, להוסיף את שאר מצרכי המשרה לערבב טוב (ידיים אלא מה ?) ולהשאיר בצד לפחות שעה. אתם בלחץ ? גם חצי שעה הולך.

2. לחתוך את הפלפלים למקלות קצרים, לשים בסוטאז' 4 – 5 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הפלפלים, לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לחצות ולפרוס את הבצל להוסיף לפלפל ולהמשיך לטגן, לפרוס את השום להוסיף לבצל ולטגן עד שמזהיב קלות.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כמה דקות.

*4. במחבת חמה נפרדת עם 3 כפות שמן לטגן את הפרגיות כשתי דקות על אש גבוהה מידי פעם לערבב, להוסיף לירקות, לבשל כ 3 דקות תוך כדי בחישה ולהוריד מהאש.

רוצים להכין ארוחה עם הפרגיות ועוד דברים ?

גולשים מכינים וממליצים:

דקלה : "יצא מדהים! הפרגיות יצאו רכות רכות וספגו את הטעם המיוחד של הפלפלים. תבשיל נהדר במינימום השקעה"

הרשם
עדכן
30 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ניתן להקפיא את הפרגיות?
תודה רבה

היי ניקי ,
אם אני רוצה שיהיה יותר רוטב .להוסיף מים רק ?

מה אפשר במקום א. מרק?

שלום
גם כאן מבקשת לדעת האם ניתן להקפיא?
תודה רבה

הי ניקי,

היה לך משהו דומה עם חזה עוף שמאוד מאוד אהבתי ולפעמים הכנתי עם פרגיות,
בדיוק חיפשתי אותו והגעתי לזה במקום.
זה אותו המתכון?

חג שמח,
רחל

הי ניקי. המתכונים שלך מדהימים.רציתי לדעת אם אפשר לעשות עם פטריות מקופסא?

הי ניקי,
כמה מלח במקום כל אחת מכפות אבקת המרק?