חזה עוף בנוסח סיני
לא יאמן הכמות מחמאות שאני מקבלת כשאני מכינה את המתכון הזה זה מפתיע אותי כל פעם מחדש, השילוב עם הכרוב הפריך נותן כאן עוד מרקם נהדר עד כדי כך שזה אפילו עבד אצל הילדים.
חזה עוף חמוץ מתוק עם צבע מעולה כבר עושה חשק לאכול זאת אחלה ארוחת צהריים גם לגדולים ואחרי שתחסלו את הסיר כולל לנגב את מה שנשאר יש מצב שתכעסו שלא הכנתם יותר, תהנו מהמחמאות 🙂
4 מנות
מרכיבים:
4 כוסות כרוב חתוך לקוביות
500 – 700 ג' חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
בצל חצוי ופרוס דק
משרה:
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לתבל את העוף ומומלץ להשרות כשעה.
2. לחמם שמן בכמות שתכסה את התחתית לטגן את הכרוב כ 10 דקות עד שהכרוב מאבד את הנפח ומזהיב, באמצע להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן, להוסיף חצי כפית מלח ולהוריד מהאש.
3. לחמם מחבת נפרדת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את נתחי החזה משני הצדדים כ 5 – 6 דקות (תלוי בגודל) לצרף לכרוב להקפיץ כדקה ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
מיטל : "יוווווווווווו איזה טעים יצא!!! זה לא אמיתי!!!
נטרף מהסיר. עכשיו הכנתי עוד סיר, להכפיל כמויות דחוף
(הוספתי גם מקלות גזר וגמבה)"
ליאת : "מדהים!!!!! מהפעם הראשונה שניסיתי לא עשיתי שום שימוש אחר לחזה עוף.
כ"כ טעים ופשוט..תודה ניקי."
מירי : "כבר מלא זמן אני מכינה מתכונים מהאתר שלך,
והם יוצאים טעימים בטירוף!!!
הכל מוסבר בקלות, וממוצרים זמינים
אתמול הכנתי את החזה עוף וכרגיל למתכונים שלך זה התחסל!!!
הגיע הזמן להודות לך
אין עליך, ועל המתכונים שלך!!!
הם תמיד מוצלחיםםםם"
רותי : "מדהים!!! פשוט קל וטעים בטירוף"
בתאל : "אני חייבת לומר שזאת הפעם השישית שאני מכינה את המתכון בחודש הזה!!
פשוט טעים!"