יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף בנוסח סיני

5 נובמבר 2016
(Visited 34,887 times, 7 visits today)
חזה עוף בנוסח סיני

חזה עוף בנוסח סיני

חזה עוף בנוסח סיני, איזה טעים וכמה מחמאות קיבלתי על המתכון הזה, זה באמת שילוב טעמים נהדר. ניסיתם להכין חזה עוף וכרוב ביחד ? הנה ההזדמנות, לא בטוח שתסתפקו בפעם אחת זה יוצא טעים ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

3 כוסות כרוב קצוץ
500 ג’ פילה חזה עוף חתוך קטן
בצל חצוי ופרוס דק

משרה:
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. להשרות את העוף כשעה.

2. לטגן את הכרוב עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.

3. במחבת נפרדת לטגן את החזה כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה, להוסיף לירקות להקפיץ יחד כשתי דקות ולהוריד מהאש.

חזה עוף בנוסח סיני

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : “יוווווווווווו איזה טעים יצא!!! זה לא אמיתי!!!
נטרף מהסיר. עכשיו הכנתי עוד סיר, להכפיל כמויות דחוף
(הוספתי גם מקלות גזר וגמבה)”

ליאת : “מדהים!!!!! מהפעם הראשונה שניסיתי לא עשיתי שום שימוש אחר לחזה עוף.
כ”כ טעים ופשוט..תודה ניקי.”

מירי : “כבר מלא זמן אני מכינה מתכונים מהאתר שלך,
והם יוצאים טעימים בטירוף!!!
הכל מוסבר בקלות, וממוצרים זמינים
אתמול הכנתי את החזה עוף וכרגיל למתכונים שלך זה התחסל!!!
הגיע הזמן להודות לך
אין עליך, ועל המתכונים שלך!!!
הם תמיד מוצלחיםםםם”

רותי : “מדהים!!! פשוט קל וטעים בטירוף”

בתאל : “אני חייבת לומר שזאת הפעם השישית שאני מכינה את המתכון בחודש הזה!!
פשוט טעים!”

הרשם
עדכן
74 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי צהריים טובים.
אם אני עושה חצי מהכמות כמה בצל וכרוב עליי לשים?

הייי ניקי קודם כל תודה על כל המתכונים שלך. שאלה האם אני יכולה לקחת כרוב שהוא כבר חמוץ שנמכר בקופסא?

האם ניתן להכין את הרוטב ולהתחיל להשרות את הבשר לילה לפני? ואיזה ירקות היית ממליצה להוסיף?

הי, אפשר להקפיא? עם הכרוב?

חייב קטשופ?יש לו תחליף? לא מכניסה את זה לבית שלי

מה ניתן להכין עוד ליד? איזה תוספת /סלט מתאימים?

היי ניקי האם אפשר להקפיא את החזה עוף לאחר ההכנה?