חזה עוף בקרם קוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף בקרם קוקוס

חזה עוף בקרם קוקוס

חזה עוף בקרם קוקוס, היו לי קצת חששות לפני שהשתמשתי בקרם, לא רציתי שטעם הקוקוס ישתלט וזה נראה לי מוזר אבל אני תמיד בעד לנסות, אני אוהבת להיות מופתעת :). הטעם נהדר מרגישים קוקוס בצורה עדינה והוא לא משתלט על התבשיל, החזה יוצא רך וזאת מנה מהירה וקלה לצהריים.

3 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

משרה:
4 כפות שמן זית
כף פפריקה
כף גדושה סילאן
חצי כפית סודה לשתייה
כפית רוטב סויה

2 שיני שום
בצל חתוך לקוביות
קופסת קרם קוקוס
חבילת פטריות שמפניון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך

הכנות:

1. לשים את החזה בקערה להוסיף את מצרכי המשרה ולערבב טוב, להשאיר בצד כ 30 דקות. אפשר גם שעה ואפילו יותר.

2. לשים במחבת  4 כפות שמן לחמם, להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב מידי פעם לערבב. לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל להמשיך לטגן (אני אוהבת את הריח).

3. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לשתי דקות טיגון תוך כדי ערבוב.

4. להוסיף את החזה, להקפיד שהאש תיהיה גבוהה לערבב תוך כדי, אם הקוביות קטנות מספיק כ 5 – 6 דקות על האש. אם הקוביות גדולות יותר תנו קצת יותר זמן.

5. להוסיף את הקרם קוקוס לשתי דקות ולבדוק טעמים.

42489 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רעות : “איךךךך טעייייים!!! עוד מתכון לאוסף:) תודה רבה!!! אכלתי עם אורז וזה פשוט פצצה.”

ענבל : “מוצלח ביותר!
כולם נהנו, כולל בן 5 ובן שנתיים בררנים.”

ליב: “חייבת לשתף ולהמליץ לכווולם לרוץ ולהכין, הבעל והילדים ליקקו את הסיר. במקום מרק עוף הוספתי כפית קארי ויצא מושלם יותר מכל מסעדה!”

ניצן : “הכנתי היום – ליקקו את האצבעות ואת הסיר ולא נשאר כלום לבעלי!!!!”

שלומי : “תודה על מתכון נהדר. הוספתי תבלין קארי ששדרג אפילו יותר. יצא מדהים!”

יפעת : “הרגע הכנתי. יצא מדהים!!”

שלומית : “מתכון מדהים וטעים. אימצתי.”

מור : “הכנתי כמות כפולה לשישי שבת והתחסל כבר בשישי. מתכון מעולה.”

מאיה : “מהמם!!! הופך רשמית למתכון הבית פה”

עמית : “מ-ע-ו-ל-ה !!!
הלוואי ויכולתי לשלוח לך את המחמאות שהושמעו סביב השולחן 🙂
שוב תודה ענקית על עוד מתכון נפלא !!!”

פולינה : “יצא מושלם!
תודה רבה לך על האתר שלך! בזכותך הבישול הפך למשהו קל וכייפי (אפילו אחרי יום עבודה).”

דבורה : “הכנתי היום (שבת) כארוחת צהריים ויצא מעולה וטעים ולא פחות חשוב קל ומהיר להכנה”

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
בשמת

היי ניקי, אם אני צריכה בערך 10 מנות, לארוחת שישי כשזו לא המנה העיקרית היחידה. בכמה להכפיל? והאם להכפיל את כל המרכיבים? תודה מראש

ענבר

פלפל חריף מתאים?

איל

ניקי, מה עושים אם אין פטריות שמפיניון? יש לי מיובשות מכל מיני סוגים (שיטאקי, פורצ’יני, יע).

יעל

היי ניקי יקרה,
הילד שלי ביקש שאכין לו חזה עוף בקרם קוקוס (וקארי), אז כמובן שניגשתי לאתר המדהים שלך:))
כמה כפיות קארי לדעתך אפשר להוסיף? (אף פעם לא השתמשתי בתבלין הזה) והאם להוסיף זאת למשרה?
תודה רבה

מור

הוספתי כפית קארי מסאלה ששידרג + תוספת של אורז בסמטי (גם ממתכון שלך). ויצא מושלם!!!!!

ענת

היי ניקי אם אני שמה קילו חזה עוף 2 קרם קוקוס ? כולל הכל ?