יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף בקרם קוקוס

18 אוקטובר 2016
(Visited 90,267 times, 70 visits today)

חזה עוף בקרם קוקוס

בפירוש אחלה מתכון, בפעם הראשונה שהכנתי אותו היו לי קצת חששות מהשילוב של קרם קוקוס וחזה עוף אני שמחה לומר שזה יוצא נהדר, שילוב פגז!
החזה עוף עם הפטריות והבצל הנגיעות שום והקרם קוקוס טעמים נהדרים שכיף לאכול. החזה יוצא רך ועסיסי, הרוטב נפלא אני יכולה אותו עם כפית, כל המתכון לוקח להכין אותו 10 – 15 דקות.  מתכון מושלם לארוחת הצהריים.

3 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

משרה:
4 כפות שמן זית
כף שטוחה פפריקה
כף גדושה סילאן
חצי כפית סודה לשתייה
כפית רוטב סויה

4 שיני שום
בצל גדול
400 מ”ל קרם קוקוס (קופסא)
20 פטריות שמפיניון
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1.  לערבב את החזה עם מצרכי המשרה ולהשרות כשעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם 3 – 4 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, לחתוך את השום לפרוסות להוסיף לבצל ולטגן כשתי דקות. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות ולהוסיף כף א. מרק.

4. להוסיף את החזה, להקפיד שהאש תיהיה גבוהה לערבב תוך כדי, אם הקוביות קטנות מספיק כ 5 – 6 דקות על האש, אם הקוביות גדולות יותר תנו קצת יותר זמן.

*3. להוסיף את הקרם קוקוס לשתי דקות בישול ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים 200 מ”ל קרם קוקוס, חלב קוקוס הרוטב יהיה דליל, אפשר להכין בלי הקרם קוקוס, קארי אפשר להוסיף חצי כפית.

חזה עוף בקרם קוקוסחזה עוף בקרם קוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

רעות : “איךךךך טעייייים!!! עוד מתכון לאוסף:) תודה רבה!!! אכלתי עם אורז וזה פשוט פצצה.”

ענבל : “מוצלח ביותר!
כולם נהנו, כולל בן 5 ובן שנתיים בררנים.”

ליב: “חייבת לשתף ולהמליץ לכווולם לרוץ ולהכין, הבעל והילדים ליקקו את הסיר. במקום מרק עוף הוספתי כפית קארי ויצא מושלם יותר מכל מסעדה!”

ניצן : “הכנתי היום – ליקקו את האצבעות ואת הסיר ולא נשאר כלום לבעלי!!!!”

שלומי : “תודה על מתכון נהדר. הוספתי תבלין קארי ששדרג אפילו יותר. יצא מדהים!”

יפעת : “הרגע הכנתי. יצא מדהים!!”

שלומית : “מתכון מדהים וטעים. אימצתי.”

מור : “הכנתי כמות כפולה לשישי שבת והתחסל כבר בשישי. מתכון מעולה.”

מאיה : “מהמם!!! הופך רשמית למתכון הבית פה”

עמית : “מ-ע-ו-ל-ה !!!
הלוואי ויכולתי לשלוח לך את המחמאות שהושמעו סביב השולחן 🙂
שוב תודה ענקית על עוד מתכון נפלא !!!”

פולינה : “יצא מושלם!
תודה רבה לך על האתר שלך! בזכותך הבישול הפך למשהו קל וכייפי (אפילו אחרי יום עבודה).”

דבורה : “הכנתי היום (שבת) כארוחת צהריים ויצא מעולה וטעים ולא פחות חשוב קל ומהיר להכנה”

הרשם
עדכן
152 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי!
פתחתי קופסא של קרם קוקוס ונשאר לי חצי… אני לא אשתמש בה ב3 ימים הקרובים.. לדעתך יש אפשרות להקפיא? ואם כן אז לאחר מכן איך להפשיר?
תודה רבה על מתכונים נדיריםם

הי ניקי,
מתכון מושלם וקבוע אצלנו בבית.
כולם מלקקים את האצבעות.
יש לנו אורחים וחשבתי להוסיף תפוחי אדמה.
איך את ממליצה לעשות את זה?

היי ניקי, חייבת לומר לך שהסרטונים שאת מצרפת למתכונים פשוט נהדרים!! הופכים את הכל לעוד יותר פשוט ונגיש. ועוד אהבתי שבסרטונים את משתמשת בכלים פשוטים, ללא פרסומות ופלצנות יתרה. פשוט נהדרת! תודה רבה

הכנתי עם פרגיות, דבש במקום סילאן, ובלי חלב קוקוס בכלל, יצא מדהים!

ניקי יקירה!
האם אפשר להמיר קרם קוקוס בחמאת קוקוס?(במתכון שונה)
תודה רבה מראש

אפשר לשים שמן קוקוס במקום קרם? תודה

הי , ניקי. לא יצא לי המשרה אדום כמו שלך, אלה יותר לכיוון של הבועה והסילאן, זה בסדר???