מתכון לצ’יפס מושלם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

סביר להניח שאתם לא תאמינו למה שאני אכתוב עכשיו. הצ’יפס שאתם רואים בתמונות הזהוב הזה הכנתי אותו מצ’יפס קפוא. רגע רגע בשביל לא לבלבל אתכם, לא צ’יפס מוכן קפוא מה פתאום אני בעד מה שאפשר להכין בבית עוד יותר טוב.

הכנות:

לחתוך תפוחי אדמה לצ’יפסים כמו שאוהבים, לשים בכלי עם נייר אפייה שאפשר לסגור טוב ולהכניס להקפאה, מידי פעם עד שהצ’יפס קופא סופית תיגשו ותנו ערבוב קצר שבסוף יהיה יותר קל לשחרר, הכוונה שהתפוחי אדמה קופאים אבל לא הכל בגוש אחד קפוא אלא אחד אחד.
לא יכול להיות זה כל העניין ? בדיוק כך.
כשאתם רוצים להכין צ’יפס אין צורך להפשיר אלא מיד להכניס לשמן החם.
אני חייבת לומר משהו יש להתנהל בזהירות ואני אכתוב עוד פעם זהירות, שמן חם ביחד עם מים השמן קופץ זה מסוכן אז לשים לב בבקשה.
כל השאר מדהים, התפוחי אדמה מקבלים צבע משגע, הצ’יפס מוכן יותר מהר והוא יוצא מושלם.
אני אכתוב עוד פעם כן התפוחי אדמה היו קפואים לגמרי.
חסל סדר קניית צ’יפס קפוא תכינו בבית זה נהדר. אני אחסוך את השאלות שבדרך זה לא מתאים לתנור / תבשילים רק בתור צ’יפס וכן הצ’יפס שווה ביותר.

21736 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
דלית

היי ניקי, סליחה אם אני שואלת את המובן מאליו. לא מצאתי במתכון את תהליך ההכנה.
אחרי שהוצאתי מההקפאה, לשים את תפוחי אדמה בשמן עמוק? השמן אמור ממש לרתוח? כמה זמן עד שמוציאים מהשמן?

חנה

חיכיתי בסך הכל משהו כמו כמעט 3 שעות בהקפאה (על קור ברמה הגבוהה ביותר) ולאחר מכן טיגנתי ויצא הרבה הרבה יותר טעים מאשר הייתי מכינה ללא הקפאה!!ובסך הכל הקפאתי 3 שעות! מומלץ!מומלץ!מומלץ! יותר טעים משל בחוץ !!!

אודליה

צהריים טובים ניקי
שאלה: מה הבעיה בתנור?

שירלי

היי ניקי, לכמה זמן מינימאלי צריך הצ’פס להיות במקפיא טרם הטיגון?!

כריסטינה גינת

ניקי היי,האם ציפס יוצא קריספי?
תודה 🙂

שרה אנגל

ניקי רק שאלה: ואם רוצים לאפות את תפוחי האדמה האלה בתנור במקום בתוך שמן עמוק, איך את עושה את זה? את משמנת אותם מכל הצדדים
ושמה בתנור?