יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

מתכון לצ'יפס מושלם

31 אוקטובר 2017
(Visited 17,497 times, 1 visits today)
מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

סביר להניח שאתם לא תאמינו למה שאני אכתוב עכשיו. הצ'יפס שאתם רואים בתמונות הזהוב הזה הכנתי אותו מצ'יפס קפוא. רגע רגע בשביל לא לבלבל אתכם, לא צ'יפס מוכן קפוא מה פתאום אני בעד מה שאפשר להכין בבית עוד יותר טוב.

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

לחתוך תפוחי אדמה לצ'יפסים כמו שאוהבים, לשים בכלי עם נייר אפייה שאפשר לסגור טוב ולהכניס להקפאה, מידי פעם עד שהצ'יפס קופא סופית תיגשו ותנו ערבוב קצר שבסוף יהיה יותר קל לשחרר, הכוונה שהתפוחי אדמה קופאים אבל לא הכל בגוש אחד קפוא אלא אחד אחד.
לא יכול להיות זה כל העניין ? בדיוק כך.
כשאתם רוצים להכין צ'יפס אין צורך להפשיר אלא מיד להכניס לשמן החם.
אני חייבת לומר משהו יש להתנהל בזהירות ואני אכתוב עוד פעם זהירות, שמן חם ביחד עם מים השמן קופץ זה מסוכן אז לשים לב בבקשה.
כל השאר מדהים, התפוחי אדמה מקבלים צבע משגע, הצ'יפס מוכן יותר מהר והוא יוצא מושלם.
אני אכתוב עוד פעם כן התפוחי אדמה היו קפואים לגמרי.
חסל סדר קניית צ'יפס קפוא תכינו בבית זה נהדר. אני אחסוך את השאלות שבדרך זה לא מתאים לתנור / תבשילים רק בתור צ'יפס וכן הצ'יפס שווה ביותר.

מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

וואו ניקי!!
בעלי ביקש ממני דג סלומון וציפס
הכנתי את הצ’יפס המושלם הזה ואת הסלומון ברוטב חרדל.
וואו כמה טעים
תודה על מתכונים מושלמים

האמת שזאת פעם ראשונה שאני כותבת תגובה שלילית, אבל גם תגובות כאלה אפשר לכתוב. בעלי כעס עליי שבכלל בזבזנו על זה זמן ומלא תפוחי אדמה. עשינו בדיוק לפי מה שרשמת, קילפנו, חתכנו, הקפאנו, עירבבנו ומהמקפיא ישר לשמן החם, הכל נדבק ויצא גוש אחד. בזמן הטיגון הם היו עוד בודדים ולקראת הסוף הם נדבקו.

הי ניקי,
כמה זמן טיגון לכל נגלה בערך? (סיר בינוני- קטן)
אני פשוט רוצה לשער כמה זמן ייקח לי….

היי, יש לך מתכון טוב גם לטבעות בצל על מנת להשלים את ארוחת השחיתות ;0)? תודה!

כמה שמן ? כוס מספיק ? לילה במקפיא הולך?

לילה טוב ניקי יקרה.. שאלה קטנה.. כמה זמן מראש ניתן להכין את הצ'יפס? כלומר כמה זמן הוא מחזיק מעמד טעים ויפה אחרי הטיגון?

היי ניקי, סליחה אם אני שואלת את המובן מאליו. לא מצאתי במתכון את תהליך ההכנה.
אחרי שהוצאתי מההקפאה, לשים את תפוחי אדמה בשמן עמוק? השמן אמור ממש לרתוח? כמה זמן עד שמוציאים מהשמן?