יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

מתכון לצ’יפס מושלם

31 אוקטובר 2017
(Visited 16,239 times, 5 visits today)
מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

סביר להניח שאתם לא תאמינו למה שאני אכתוב עכשיו. הצ’יפס שאתם רואים בתמונות הזהוב הזה הכנתי אותו מצ’יפס קפוא. רגע רגע בשביל לא לבלבל אתכם, לא צ’יפס מוכן קפוא מה פתאום אני בעד מה שאפשר להכין בבית עוד יותר טוב.

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

לחתוך תפוחי אדמה לצ’יפסים כמו שאוהבים, לשים בכלי עם נייר אפייה שאפשר לסגור טוב ולהכניס להקפאה, מידי פעם עד שהצ’יפס קופא סופית תיגשו ותנו ערבוב קצר שבסוף יהיה יותר קל לשחרר, הכוונה שהתפוחי אדמה קופאים אבל לא הכל בגוש אחד קפוא אלא אחד אחד.
לא יכול להיות זה כל העניין ? בדיוק כך.
כשאתם רוצים להכין צ’יפס אין צורך להפשיר אלא מיד להכניס לשמן החם.
אני חייבת לומר משהו יש להתנהל בזהירות ואני אכתוב עוד פעם זהירות, שמן חם ביחד עם מים השמן קופץ זה מסוכן אז לשים לב בבקשה.
כל השאר מדהים, התפוחי אדמה מקבלים צבע משגע, הצ’יפס מוכן יותר מהר והוא יוצא מושלם.
אני אכתוב עוד פעם כן התפוחי אדמה היו קפואים לגמרי.
חסל סדר קניית צ’יפס קפוא תכינו בבית זה נהדר. אני אחסוך את השאלות שבדרך זה לא מתאים לתנור / תבשילים רק בתור צ’יפס וכן הצ’יפס שווה ביותר.

מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

וואו ניקי!!
בעלי ביקש ממני דג סלומון וציפס
הכנתי את הצ’יפס המושלם הזה ואת הסלומון ברוטב חרדל.
וואו כמה טעים
תודה על מתכונים מושלמים

האמת שזאת פעם ראשונה שאני כותבת תגובה שלילית, אבל גם תגובות כאלה אפשר לכתוב. בעלי כעס עליי שבכלל בזבזנו על זה זמן ומלא תפוחי אדמה. עשינו בדיוק לפי מה שרשמת, קילפנו, חתכנו, הקפאנו, עירבבנו ומהמקפיא ישר לשמן החם, הכל נדבק ויצא גוש אחד. בזמן הטיגון הם היו עוד בודדים ולקראת הסוף הם נדבקו.

הי ניקי,
כמה זמן טיגון לכל נגלה בערך? (סיר בינוני- קטן)
אני פשוט רוצה לשער כמה זמן ייקח לי….

היי, יש לך מתכון טוב גם לטבעות בצל על מנת להשלים את ארוחת השחיתות ;0)? תודה!

כמה שמן ? כוס מספיק ? לילה במקפיא הולך?

לילה טוב ניקי יקרה.. שאלה קטנה.. כמה זמן מראש ניתן להכין את הצ’יפס? כלומר כמה זמן הוא מחזיק מעמד טעים ויפה אחרי הטיגון?

היי ניקי, סליחה אם אני שואלת את המובן מאליו. לא מצאתי במתכון את תהליך ההכנה.
אחרי שהוצאתי מההקפאה, לשים את תפוחי אדמה בשמן עמוק? השמן אמור ממש לרתוח? כמה זמן עד שמוציאים מהשמן?