מתכון לצ’יפס מושלם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

סביר להניח שאתם לא תאמינו למה שאני אכתוב עכשיו. הצ’יפס שאתם רואים בתמונות הזהוב הזה הכנתי אותו מצ’יפס קפוא. רגע רגע בשביל לא לבלבל אתכם, לא צ’יפס מוכן קפוא מה פתאום אני בעד מה שאפשר להכין בבית עוד יותר טוב.

הכנות:

לחתוך תפוחי אדמה לצ’יפסים כמו שאוהבים, לשים בכלי עם נייר אפייה שאפשר לסגור טוב ולהכניס להקפאה, מידי פעם עד שהצ’יפס קופא סופית תיגשו ותנו ערבוב קצר שבסוף יהיה יותר קל לשחרר, הכוונה שהתפוחי אדמה קופאים אבל לא הכל בגוש אחד קפוא אלא אחד אחד.
לא יכול להיות זה כל העניין ? בדיוק כך.
כשאתם רוצים להכין צ’יפס אין צורך להפשיר אלא מיד להכניס לשמן החם.
אני חייבת לומר משהו יש להתנהל בזהירות ואני אכתוב עוד פעם זהירות, שמן חם ביחד עם מים השמן קופץ זה מסוכן אז לשים לב בבקשה.
כל השאר מדהים, התפוחי אדמה מקבלים צבע משגע, הצ’יפס מוכן יותר מהר והוא יוצא מושלם.
אני אכתוב עוד פעם כן התפוחי אדמה היו קפואים לגמרי.
חסל סדר קניית צ’יפס קפוא תכינו בבית זה נהדר. אני אחסוך את השאלות שבדרך זה לא מתאים לתנור / תבשילים רק בתור צ’יפס וכן הצ’יפס שווה ביותר.

35762 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

האמת שזאת פעם ראשונה שאני כותבת תגובה שלילית, אבל גם תגובות כאלה אפשר לכתוב. בעלי כעס עליי שבכלל בזבזנו על זה זמן ומלא תפוחי אדמה. עשינו בדיוק לפי מה שרשמת, קילפנו, חתכנו, הקפאנו, עירבבנו ומהמקפיא ישר לשמן החם, הכל נדבק ויצא גוש אחד. בזמן הטיגון הם היו עוד בודדים ולקראת הסוף הם נדבקו.

מימי

הי ניקי,
כמה זמן טיגון לכל נגלה בערך? (סיר בינוני- קטן)
אני פשוט רוצה לשער כמה זמן ייקח לי….

סילבי כהן

היי, יש לך מתכון טוב גם לטבעות בצל על מנת להשלים את ארוחת השחיתות ;0)? תודה!

אלי

כמה שמן ? כוס מספיק ? לילה במקפיא הולך?