יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מאפים מאפים מלוחים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

5 אוגוסט 2018
(Visited 39,860 times, 1 visits today)
מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

זה טעים טעים הילדים מחסלים את זה בכיף, מי חשב שדבר כל כך פשוט יהפוך ללהיט כזה ?  באמת שלא חשבתי שדבר כזה פשוט יצא כל כך טעים. מלאווח קצת בשר הוספתי תפוח אדמה וזה יצא מדהים ממש כמו חטיפי בשר.
זה נתן ארוחת צהריים נהדרת קצת שונה מהרגיל. המזל שיצא הרבה ואנחנו נהננו מכל ביס.

 

מרכיבים:

10 מלאווח
500 ג' צלעות בקר טחון
בצל
שן שום
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
קורט קינמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, לקלף את התפוח אדמה ולבשל עד שהוא רך

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולטגן יחד עם הבצל כדקה.

3. להוסיף את הבשר לטגן תוך כדי בחישה כמה דקות לתבל ולהעביר לקערה, למעוך את התפוח אדמה ולהוסיף לבשר.
4. להפשיר את המלאווח כשתי דקות, לשים 2 – 3 כפות מהמילוי על חצי מלאווח לשטח באופן שווה, לקפל את המלאווח ולסגור לכיסון גדול.

*5. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין בתנור לוודא שהכיסון סגור טוב בדפנות שלא יפתח באפייה. בשר בקר טחון הולך.

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמהמלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמהמלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

הרשם
עדכן
32 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות