יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מאפים מאפים מלוחים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

5 אוגוסט 2018
(Visited 37,245 times, 9 visits today)
מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

זה טעים טעים הילדים מחסלים את זה בכיף, מי חשב שדבר כל כך פשוט יהפוך ללהיט כזה ?  באמת שלא חשבתי שדבר כזה פשוט יצא כל כך טעים. מלאווח קצת בשר הוספתי תפוח אדמה וזה יצא מדהים ממש כמו חטיפי בשר.
זה נתן ארוחת צהריים נהדרת קצת שונה מהרגיל. המזל שיצא הרבה ואנחנו נהננו מכל ביס.

 

מרכיבים:

10 מלאווח
500 ג’ צלעות בקר טחון
בצל
שן שום
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
קורט קינמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, לקלף את התפוח אדמה ולבשל עד שהוא רך

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולטגן יחד עם הבצל כדקה.

3. להוסיף את הבשר לטגן תוך כדי בחישה כמה דקות לתבל ולהעביר לקערה, למעוך את התפוח אדמה ולהוסיף לבשר.
4. להפשיר את המלאווח כשתי דקות, לשים 2 – 3 כפות מהמילוי על חצי מלאווח לשטח באופן שווה, לקפל את המלאווח ולסגור לכיסון גדול.

*5. להכניס לטוסטר לחיצה ולאפות עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין בתנור לוודא שהכיסון סגור טוב בדפנות שלא יפתח באפייה. בשר בקר טחון הולך.

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמהמלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמהמלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

מלאווח ממולא בשר ותפוחי אדמה

הרשם
עדכן
30 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי אפשר לוותר על הקינמון מה להוסיף במקום בבקשה?

תת1

בדיקה

מתכון נפלא

האם אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה?

למה לא ניתן להדפיס את המתכונים תודה

היי אני רוצה להכין את המתכון אם אני אטגן את הבשר כמעט לפני שיהיה מוכן ממש אני יכולה לטגן את המלוואח עם המילוי עוד 10 דקות במחבת ויצא בסדר?