יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכוני שאריות

שניצל מוקפץ עם ירקות

15 אוגוסט 2018
(Visited 11,612 times, 1 visits today)
שניצל מוקפץ עם ירקות

שניצל מוקפץ עם ירקות

מי תיאר לעצמו שמשאריות יכולה לצאת מנה כל כל טובה ? אני לא זורקת אוכל אני מכינה ממנו משהו אחר שבכלל לא מזהים שזה בכלל עשוי משאריות שנותרו לי. נכון שלפעמים נותרים שניצלים שאף אחד לא רוצה כי הכנתם יותר מידי ?  להגיש שניצל למחרת זה לא להיט גדול. מה עשיתי ? הוספתי ירקות והקפצתי ביחד יצאה מנה יפהפייה וטעימה הכי חשוב.

מרכיבים:

4 שניצלים מוכנים
2 פלפלים אדומים
2 גזרים
קישוא
שן שום
בצל
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לקלף את הגזר לחתוך למקלות קצרים את הפלפלים לחתוך למקלות, לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הירקות להקפיץ כשתי דקות על אש גבוהה.

2. לחצות את הבצל לפרוס דק ולהוסיף לירקות, לפרוס את השום ולהכניס לטיגון, להקפיץ כשתי דקות לחתוך את הזוקיני למקלות קצרים ולהוסיף לטיגון.

3. להקפיץ את הירקות כמה דקות עד שהן מתרככים, לתבל עם מלח פלפל.

4. לחתוך את השניצל לרצועות, במחבת נפרדת עם 2 – 3 כפות שמן להקפיץ את השניצל כשתי דקות ולהעביר לירקות, לתת עוד דקה על האש תוך כדי להוסיף את הסילאן ולהוריד מהאש.

הרשם
עדכן
12 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום, אפשר להכין גם יום לפני? המתכון נראה מעולה

אפשר להוסיף נודלס? ילך ביחד עם השניצל?

אפשר להחליף את הסילאן בדבש? אם כן בכמה?

היי ניקי
למה הדף של דלי רול לא נפתח יש לך מושג?

טעים טעים אחלה דבר!

אם אין לי גמבה/פלפל זה יחסר או שזה בסדר?!

כיף לילדים שלך!!!!!!!!