תבשיל מש ואורז מתכון טעים במיוחד
אני מכינה את המתכון הזה הרבה זמן אחד הדברים שאני מאוד ממליצה להחזיק במזווה זה מש, מה עושה אותה יותר טובה משעועית אחרת ? לא צריך להשרות היא צריכה בישול קצר ואז אפשר לעשות איתה מה שרוצים היא פריכה טעימה ומעל הכל בריאה.
הקטנייה הזאת קלה לתפעול בלי להסתבך איתה יותר מידי ואם אתם עדיין לא מכירים אתם חייבים להכין יש במש כמות חלבון יפה והבריאות נשפכת ממנה, כל מה שצריך לצרף למתכון אהוב למשל אורז ומשם זה כבר זורם.
אחרי הביס הראשון מבינים למה היא כך כך טעימה, לטעום ולהתאהב.
4 מנות
מרכיבים:
כוס אורז בסנטי
שליש כוס שעועית מש
2 כוסות מים לאורז
3 כוסות מים לבישול המש
2 גזרים מגורדים / קוביות
2 שיני שום קצוצות
בצל חתוך לקוביות קטנות
שליש כפית פלפל שחור
2 כפיות שטוחות מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם 3 כוסות מים וכפית מלח לבשל את המש כ 30 – 35 דקות ולסנן.
2. לחמם סיר עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל והשום כדקה להוסיף את הגזר המגורד לערבב קלות להוסיף מש אורז, מים ומלח פלפל, להרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
גולשים מכינים וממליצים:
שירן : "ניקי מתכון מעולה!!!! טעים ובריא
פעם ראשונה שאני מכינה מש והתאהבתי"