


פרגיות עם פול
טעים טעים! השילוב של פרגיות יחד הפול והרוטב פשוט נהדר. כלום עבודה ממש כלום, כמה דקות וזה מוגש לשולחן. בקיצור מתכון לאנשים שאין להם זמן…
3 מנות
מרכיבים:
400 ג’ פרגיות חתוכות לרצועות
כוס פול קפוא
בצל חתוך לקוביות
שום שום קצוצה
כוס וחצי מים
כפית פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כפית תבלין לפרגיות
מעט סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לשים במחבת 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב קלות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד זמן קצר.
2. להוסיף את הפרגיות ולטגן כשתי דקות על אש גבוהה. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הפול.
3. לבשל כ 15 דקות, מידי פעם לערבב אם חסר מעט נוזלים להוסיף.
11922 צפיות 6 צפיות היום
תודה רבה, נראה מתכון מעולה.
אפשר להוסיף קוביות תפוא קטנות?
תודה רבה על מתכון מנצח!עשיתי מספר פעמים וכולם אהבו האם אפשר להחליף את הפול באפונה עדינה?או שיש לך המלצה אחרת?
תודה רבה לך ♡
היי ניקי צהריים טובים.
אין לי תבלין לפרגיות אפשר משהו אחר או להחליף מתכון?