פרגיות עם פול
טעים טעים! השילוב של פרגיות יחד הפול והרוטב פשוט נהדר. כלום עבודה ממש כלום, כמה דקות וזה מוגש לשולחן. בקיצור מתכון לאנשים שאין להם זמן…
3 מנות
מרכיבים:
400 ג' פרגיות חתוכות לרצועות
כוס פול קפוא
בצל חתוך לקוביות
שום שום קצוצה
כוס וחצי מים
כפית פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כפית תבלין לפרגיות
מעט סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לשים במחבת 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב קלות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד זמן קצר.
2. להוסיף את הפרגיות ולטגן כשתי דקות על אש גבוהה. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הפול.
3. לבשל כ 15 דקות, מידי פעם לערבב אם חסר מעט נוזלים להוסיף.