יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

פרגיות עם פול

19 נובמבר 2017
(Visited 2,733 times, 2 visits today)
פרגיות עם פול

פרגיות עם פול

טעים טעים! השילוב של פרגיות יחד הפול והרוטב פשוט נהדר. כלום עבודה ממש כלום, כמה דקות וזה מוגש לשולחן. בקיצור מתכון לאנשים שאין להם זמן…

3 מנות

מרכיבים:

400 ג’ פרגיות חתוכות לרצועות
כוס פול קפוא
בצל חתוך לקוביות
שום שום קצוצה
כוס וחצי מים
כפית פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כפית תבלין לפרגיות
מעט סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת 3 – 4 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב קלות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד זמן קצר.

2. להוסיף את הפרגיות ולטגן כשתי דקות על אש גבוהה. להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הפול.

3. לבשל כ 15 דקות, מידי פעם לערבב אם חסר מעט נוזלים להוסיף.

מתכונים לארוחות צהריים

פרגיות עם פולפרגיות עם פולפרגיות עם פול

הרשם
עדכן
11 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי,
מכינה עכשיו.
לכסות או להשאיר פתוח?
תודה רבה

תודה רבה, נראה מתכון מעולה.

אפשר להוסיף קוביות תפוא קטנות?

תודה רבה על מתכון מנצח!עשיתי מספר פעמים וכולם אהבו האם אפשר להחליף את הפול באפונה עדינה?או שיש לך המלצה אחרת?

תודה רבה לך ♡

היי ניקי צהריים טובים.
אין לי תבלין לפרגיות אפשר משהו אחר או להחליף מתכון?