יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מאפים מאפים מלוחים נישנושים טעימים סדנאות

דלי רול

1 אוקטובר 2017
(Visited 7,373 times, 3 visits today)
דלי רול

דלי רול

טעים טעים זה משגע הילדים חיסלו את זה בכיף, זה נישנוש משגע כבר עדיף להכין כמות כפולה זה להיט מטורף.
אכלנו את זה בכיף מאז אני לא מפסיקה להכין את זה. אני רק אומרת שזה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול את זה.

3 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
60 מ”ל שמן קנולה (רבע כוס)
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח

3 פרוסות פסטרמה טובה
6 פרוסות נקניק אווז
קטשופ
חרדל
מיונז
רוטב צ’ילי מתוק

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

הכנות:

1. לשים במיקסר את את הקמח, שמרים, סוכר, מלח, שמן ומים, לעבד לבצק חלק ורך. להתפיח כ 40 דקות במקום חמים מכוסה עם מגבת.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים עד גובה שליש המלבן.
בחלק העליון למרוח קטשופ, מיונז  צ’ילי וחרדל מעל להניח פרוסת פסטרמה ושתי פרוסות חזה אווז ולגלגל לגליל מלמעלה מהחלק של המילוי למטה. למטה עד הפסים ולהניח על בתבנית על נייר אפייה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להתפיח 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שמזהיב יפה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשים איזה נקניק שאוהבים, ניתן להקפיא

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “מתכון מעולה וקל להכנה!!! הכנתי לערב החג והצלחת התחסלה לפני שהגשתי לשולחן !! תודה רבה.”

ויקטוריה : “מעולה מעולה מעולה!”

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי שלום,. האם טוב בהקפאה?

תודה רבה

הי ניקי אנחנו בבידוד ואיו לי לא
צ’ילי ולא קטשופ במה אפשר להחליף

לא נאפה לי בפנים…

שלום האם ניתן להמיר במקום נקניק אווז בפרוסןת פסטרמה?

ניקי יקירה,מקוה ששלומך טוב היום! שאלה לי…אפשר להכין את בצק הרולדה במעבד המזון?? ואם כן עם איזה להב? קיבלתי מיקסר מאדה חשמלי חדש ומשוכלל מידי!!! ואיני יודעת להפעילו עדיין!!! חוברת ההפעלה כמו 7שנות לימודי רפואה!!! או שאפשא ללוש ידנית ואז כמה לישה ?(או כמה זמן יש לי לקלל?)מתה להכין את זה היום לאורחים שלי! המון תודה והמשך יום נפלא לפחות כמוך!

שכחתי לרשום תודה ושכל מה שאני מכינה זה שלך…

ניקי הי
אני באמצע ההכנה.. שמתי את הבצק ואחרי 40 דקות אני רואה שהוא לא טפח ונהיו בו מין חורים רטובים לבנים כאלו. יש לך מושג מה פספסתי פה?
הצילו