נתחי עוף בסגנון מעורב
תמיד נשארות שאריות אוכל משבת ואז יש לי דילמה, להגיש כמו שזה ? אולי להכין משהו אחר ? אני לא מסוגלת לזרוק אוכל ואני אוהבת שנשארות שאריות כי אז אני יכולה להכין משהו חדש על בסיס השאריות שנשארו.
אוהבים מעורב ? אז הפעם הכנתי מעורב משאריות, תאמינו לי שיצא ללקק ת'אצבעות, הגשתי בתוך פיתות והילדים חיסלו הכל, איזה כיף לראות את הצלחות הריקות. אני אוהבת כשיוצא לי דברים טובים.
כל כך התלהבו אצלי המתכון הזה שהכנתי אותו שוב והפעם לא היו לי שאריות של עוף.
מרכיבים:
4 משולשי עוף
2 בצלים
3 שיני שום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
שליש כפית כמון
שליש כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. להרתיח סיר עם מים להוסיף כף א. מרק ואת המשולשים, לבשל כשעה פלוס ולסנן.
2. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל.
1. לקצוץ את העוף לחתיכות קטנות, לטגן כדקה להוסיף תבלינים לערבב כמה שניות ולהוסיף את המים, לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב לא אמורים להישאר כמעט נוזלים, ולבדוק טעמים.
*4. אפשר להגיש כמו שזה או למלא חצאי פיתות זה יוצא נהדר.
הוגש עם פירה עגבניות מיובשות, קציצות דגים, סלט ירקות וטחינה.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש ולפני ההגשה למלא את הפיתות.