השווארמה הכי קלה בעולם
תראו איך מכינים "שווארמה" שהיא לא באמת שווארמה וטעימה לא פחות, יום ראשון הגיע חברים תלכו למטבח ותאספו את כל שאריות הבשר לא משנה הסוג תמיד נשאר בשר משבת שלא בדיוק מתלהבים לאכול.
הפתרון שלי הוא כזה להכין אותו במחבת בסגנון שווארמה ובגלל שהבשר מוכן הכל הולך מאוד מהר, אני מכינה צ'יפס, טחינה סלט ירקות וכמובן איך אפשר בלי חומוס ביתי ?
את הכל אני מכניסה לתוך פיתות חמות וזה טעים ברמות, כל כך פשוט וכל כך טעים.
מרכיבים:
500 ג' בשר חתוך קטן (כנפיים, שוקיים, קציצות, חזה עוף)
2 בצלים חתוכים קטן
3 שיני שום קצוצות
תבלינים:
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית כמון
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל והשום עד הזהבה זה לוקח מספר דקות, להוסיף את נתחי הבשר לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים לתת עוד דקה שתיים על האש ולהוריד.
2. היה לנו סלט ירקות קצוץ, חומוס ביתי וטחינה ירוקה.
חלום