נתחי עוף בסגנון מעורב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נתחי עוף בסגנון מעורב

נתחי עוף בסגנון מעורב

תמיד נשארות שאריות אוכל משבת ואז יש לי דילמה, להגיש כמו שזה ? אולי להכין משהו אחר ? אני לא מסוגלת לזרוק אוכל ואני אוהבת שנשארות שאריות כי אז אני יכולה להכין משהו חדש על בסיס השאריות שנשארו.
אוהבים מעורב ? אז הפעם הכנתי מעורב משאריות, תאמינו לי שיצא ללקק ת’אצבעות, הגשתי בתוך פיתות והילדים חיסלו הכל, איזה כיף לראות את הצלחות הריקות. אני אוהבת כשיוצא לי דברים טובים.
כל כך התלהבו אצלי המתכון הזה שהכנתי אותו שוב והפעם לא היו לי שאריות של עוף.

מרכיבים:

4 משולשי עוף
2 בצלים
3 שיני שום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
שליש כפית כמון
שליש כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים להוסיף כף א. מרק ואת המשולשים, לבשל כשעה פלוס ולסנן.

2. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל.

1. לקצוץ את העוף לחתיכות קטנות, לטגן כדקה להוסיף תבלינים לערבב כמה שניות ולהוסיף את המים, לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב לא אמורים להישאר כמעט נוזלים, ולבדוק טעמים.

*4. אפשר להגיש כמו שזה או למלא חצאי פיתות זה יוצא נהדר.

הוגש עם פירה עגבניות מיובשות, קציצות דגים, סלט ירקות וטחינה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש ולפני ההגשה למלא את הפיתות.

6056 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

7
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

מה זה משולשי עוף

ili

האם אפשר להכין מחזה עוף?

סימה

אז זהו, הכנתי היום לארוחת הצהריים ויצא פשוט נדיררר!
בהתחלה לא הבנתי למה צריך בטיגון עם התבלינים חצי כוס מים,
אבל אחרי שהכנתי הבנתי שזה פשוט מרכך את העוף בצורה מדהימה! פשוט נמס בפה! תודה רבה

סימה

ניקי וואו איך אהבתי!
אני רוצה להכין היום אבל לבשל עוף שהפשרתי.
השאלה אם אחרי השליקה/הבישול הוא לא מתפורר כמו חזה עוף?