יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

נתחי עוף בסגנון מעורב

21 אוקטובר 2017
(Visited 11,006 times, 1 visits today)
נתחי עוף בסגנון מעורב

נתחי עוף בסגנון מעורב

תמיד נשארות שאריות אוכל משבת ואז יש לי דילמה, להגיש כמו שזה ? אולי להכין משהו אחר ? אני לא מסוגלת לזרוק אוכל ואני אוהבת שנשארות שאריות כי אז אני יכולה להכין משהו חדש על בסיס השאריות שנשארו.
אוהבים מעורב ? אז הפעם הכנתי מעורב משאריות, תאמינו לי שיצא ללקק ת'אצבעות, הגשתי בתוך פיתות והילדים חיסלו הכל, איזה כיף לראות את הצלחות הריקות. אני אוהבת כשיוצא לי דברים טובים.
כל כך התלהבו אצלי המתכון הזה שהכנתי אותו שוב והפעם לא היו לי שאריות של עוף.

מרכיבים:

4 משולשי עוף
2 בצלים
3 שיני שום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
שליש כפית כמון
שליש כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים להוסיף כף א. מרק ואת המשולשים, לבשל כשעה פלוס ולסנן.

2. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל.

1. לקצוץ את העוף לחתיכות קטנות, לטגן כדקה להוסיף תבלינים לערבב כמה שניות ולהוסיף את המים, לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב לא אמורים להישאר כמעט נוזלים, ולבדוק טעמים.

*4. אפשר להגיש כמו שזה או למלא חצאי פיתות זה יוצא נהדר.

הוגש עם פירה עגבניות מיובשות, קציצות דגים, סלט ירקות וטחינה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש ולפני ההגשה למלא את הפיתות.

הרשם
עדכן
14 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות