מש עם ירקות וטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מש עם ירקות וטחינה

מש עם ירקות וטחינה

אני ממש אוהבת את המש, אני מבחינתי הייתי מוותרת על כל המסביב ואוכלת אותה כמו שהיא מבחינתי היא כמו חטיף בריאותי זה מסוג הדברים שחייבים להחזיק בבית. הלכתי על ירקות הוספתי את המש, איזה כיף של מתכון קל טעים ופשוט.

3 מנות

מרכיבים:

בצל גדול
שן שום
1/3 כוס מש
כף טחינה גולמית
כף סילאן
פלפל אדום
2 גזרים גדולים
כוס מים (לתבשיל עצמו)
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר קטן עם מים להוסיף את המש לבשל כ 30 דקות ולסנן, השעועית אמורה להיות רכה אבל לא מאוד.

2. לחתוך את הגזרים למקלות קצרים, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הגזרים, בינתיים לחתוך את הפלפל למקלות קצרים ולהוסיף לגזר, לטגן 5  דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב.

3. לחתוך את הבצל לרבעים לפרוס דק ולהוסיף לירקות, לפרוס את השום ולטגן עם הירקות.

*4. לסנן את המש ולהוסיף לירקות יחד עם שאר המצרכים, לבשל 5 – 6 דקות על אש בינונית

הוגש עם סלט גרגירי חומוס, פרגיות בבירה וסלט רומני

כדאי לדעת ש…
אפשר לוותר על הטחינה, ניתן להכין יום מראש.

7373 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

17
תגובות

  הרשם  
עדכן
שפרה

אם אני בכל זאת רוצה להשרות את השעועית, בשביל הבריאות, האם צריך לבשל את השעועית כמו במתכון?
תודה ניקי

אושרת עובד

סליחה על הבורות מה זה מש?

עינת

היי ניקי
אפשר לותר על הסילאן והטחינה?

שרה

שלום ניקי
האם אפשר לוותר על הגמבות ? או לשים משהו אחר?

כרמית

צריך להשרות את המש לבפני הבישול

עינת

הי
רשום באופן ההכנה להוסיף סילאן וטחינה אך, במצרכים, לא רשום כמה להוסיף והאם מדובר על טחינה גולמית או להכין טחינה עם מים ולהוסיף
תודה רבה

רינה

היי ניקי
אני מחפשת מתכונים לשועית לבנה
את יכולה לעזור לי?