יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה

שקשוקה עם תפוחי אדמה

10 פברואר 2019
(Visited 25,691 times, 3 visits today)
שקשוקה עם תפוחי אדמה

שקשוקה עם תפוחי אדמה

מי לא מכיר שקשוקה ? התבשיל האדום הזה עם הרוטב הסמיך והביצים.
אחד הדברים שהכיף לאכול בשקשוקה זה חלמון שניגר לתוך הרוטב ומתערבב ביחד, כמה טעים! לחם לספוג את הרוטב והכל ביחד נותן מתכון מפנק ביותר.
רציתי לשדרג להוסיף עוד משהו שיתן לי פחממות ויותר ישביע כשאוכלים והפיתרון היה להוסיף תפוחי אדמה.
אני לא צריכה הרבה כשאני אוכלת תנו לי את השקשוקה סלט ירקות לחם טוב ואני אדם מאושר 🙂
הייתי צריכה לארגן ארוחת צהריים לילדים אז הפכתי את זה לארוחה שלמה מוזמנים לקרוא מה הכנתי.

מרכיבים:

5 עגבניות אדומות ויפות
3 תפוחי אדמה קטנים
בצל
2 שיני שום
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
כפית פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבניה להכניס למים ולבשל כ 5 דקות, לסנן ולקלף (לא חובה אם לא רוצים).

2. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לחתוך את הבצל לקוביות להוסיף למחבת ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את השום להוסיף לבצל לטיגון קצר. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לתפוחי אדמה יחד עם המים רסק, סוכר והתבלינים.

3. לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב, לבדוק שתפוחי האדמה רכים לפני שמוסיפים את הביצים. להוסיף ביצים כמה שרוצים לכסות ולבשל עד שהביצים מוכנות, אם חסר קצת נוזלים להוסיף.

הוגש עם שניצלים, ירקות טריים, לביבות תפוחי אדמה ועדשים וצימוקי עגבניות

הרשם
עדכן
18 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן