יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

קציצות חזה עוף ברוטב צהוב

2 מרץ 2018
(Visited 311,272 times, 48 visits today)
קציצות חזה עוף ברוטב צהוב

קציצות חזה עוף ברוטב צהוב

אתם יודעים שאני תמיד מחפשת את החיים הקלים במטבח נכון ? יש לי תמיד קציצות מוכנות בהקפאה זה מקצר לי את העבודה ומוריד לחץ כשאני צריכה להכין צהריים.
אחד התבשילים שאני הכי אוהבת להכין זה קציצות ברוטב צהוב עם עשבי תיבול, אני מוסיפה תפוחי אדמה מגישה עם אורז לבן ויש לי ארוחת צהריים לילדים. הכל התחיל מקציצות שהיו בהקפאה (זה נשאר בינינו נכון ?)
עזבו הכל ותכינו המתכון הזה נהדר וטעים ביותר.

מרכיבים:

500 ג' חזה עוף טחון
גזר
תפוח אדמה
כפית שום כתוש
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
פטרוזיליה
כוסברה
(סך הכל כחצי כוס עשבי תיבול)
בצל קצוץ
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא חובה)

רוטב צהוב:
בצל
4 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 – 3 כוסות מים
4 שיני שום
פטרוזיליה
חצי כפית קמח
כפית שטוחה כורכום
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. הכנת הקציצות:
לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 2 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה.

2. לגרד את התפוח אדמה והגזר לקצוץ את העשבי תיבול ולערבב את כל המצרכים כולל הבצל ליצור קציצות, ולשים בקירור.

3. הכנת הרוטב : לאותה מחבת להוסיף שמן בכמות שתכסה את התחתית להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.

4. לקצוץ את הבצל לפרוס את השום להוסיף לתפוחי אדמה ולטגן תוך כדי בחישה כמה דקות. לערבב 1/4 כוס מים עם הקמח ולהוסיף יחד עם שאר המצרכים, את הפטרוזיליה לקצוץ כמות של 3 כפות ולהוסיף למחבת לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.

5. במידה והקציצות כבר מטוגנות להוסיף לרוטב ולבשל 15 דקות, אם הקציצות לא מוכנות לבשל ברוטב 25 דקות.

קציצות חזה עוף ברוטב צהובקציצות חזה עוף ברוטב צהובקציצות חזה עוף ברוטב צהוב

גולשים מכינים וממליצים:

מאשה : "א-מ-א-ל-ה !!! ניקי!! התבשיל הכי טעים שהכנתי אי פעם!! תודה!!"

הרשם
עדכן
333 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן