פסטה עם פטריות ובצל
יש משהו בשילוב של פסטה ופטריות זה פשוט נפלא ביחד, העניין שאני בדרך כלל מוסיפה שמנת קשה לי לדמיין את השילוב הזה בלי שמנת.
לפני זמן מה התחשק לי להכין פסטה עם פטריות לארוחת שישי וברור ששמנת לא בא בחשבון לארוחה בשרית.
לא רציתי לוותר ואז נולד המתכון, ספגטי עם פטריות בצל והרבה שום, הוספתי עשבי תיבול יצא פיצוץ! תוספת נהדרת לכל ארוחה ואפילו מתאימה לארוחת ערב. טעים טעים חיסלנו את הקערה עד תום.
3 מנות
מרכיבים:
300 ג' פסטה
בצל גדול
15 פטריות שמפיניון
4 שיני שום
חצי כוס מימי הבישול של הפסטה
רבע חבילת פטרוזיליה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן לערבב עם 2 כפות שמן ולשמור בצד.
2. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון (איזה ריח טוב נכון ?)
3. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, לתבל ולהוסיף את המים, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף, לתבל.
*4. להוסיף את הספגטי בערך שתי דקות על האש תוך כדי ערבוב.
Pasta With Mushroom and Onions
כדאי לדעת ש…
מומלץ כשמורידים מהאש לערבב מידי פעם זה סופג את הטעמים יותר טוב, אז תמתינו כמה דקות לפני שאתם מגישים ותערבבו מידי פעם, אפשר לשים איזה סוג פסטה שרוצים.
הולך נהדר עם סלט ירוק
בתאבון
גולשים מכינים וממליצים:
דנה : "יצא מעולה 🙂 ממש פשוט. תודה רבה!"
תהילה : "טעים בטירוף!!!"