יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מתכוני פסטה

פסטה עם פטריות ובצל

31 דצמבר 2017
(Visited 86,451 times, 1 visits today)

פסטה עם פטריות ובצל

יש משהו בשילוב של פסטה ופטריות זה פשוט נפלא ביחד, העניין שאני בדרך כלל מוסיפה שמנת קשה לי לדמיין את השילוב הזה בלי שמנת.
לפני זמן מה התחשק לי להכין פסטה עם פטריות לארוחת שישי וברור ששמנת לא בא בחשבון לארוחה בשרית.
לא רציתי לוותר ואז נולד המתכון, ספגטי עם פטריות בצל והרבה שום, הוספתי עשבי תיבול יצא פיצוץ! תוספת נהדרת לכל ארוחה ואפילו מתאימה לארוחת ערב.  טעים טעים חיסלנו את הקערה עד תום.

3 מנות

מרכיבים:

300 ג' פסטה
בצל גדול
15 פטריות שמפיניון
4 שיני שום
חצי כוס מימי הבישול של הפסטה
רבע חבילת פטרוזיליה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן לערבב עם 2 כפות שמן ולשמור בצד.

2. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון (איזה ריח טוב נכון ?)

3. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, לתבל ולהוסיף את המים, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף, לתבל.

*4. להוסיף את הספגטי בערך שתי דקות על האש תוך כדי ערבוב.

Pasta With Mushroom and Onions

כדאי לדעת ש…
מומלץ כשמורידים מהאש לערבב מידי פעם זה סופג את הטעמים יותר טוב, אז תמתינו כמה דקות לפני שאתם מגישים ותערבבו מידי פעם, אפשר לשים איזה סוג פסטה שרוצים.

פסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : "יצא מעולה 🙂 ממש פשוט. תודה רבה!"

תהילה : "טעים בטירוף!!!"

הרשם
עדכן
98 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
את חושבת שסילאן יתאים ?! או סויה ..

היי ניקי אם אני משתמשת בפטריות משימורים קופסא אחת מספיקה?

היי ניקי ערב טוב אפשר להשתמש במקרוני או חייב ספגטי?

בסעיף 1, באיזה שמן מומלץ להשתמש?

הי ניקי, חייבים להוסיף אבקת מרק?

היי ניקי!אפשר לעשות את הרוטב עם טרטוליני? תודה

ניקי שלום,אין על המתכונים שלך,אפשר להקפיא את תערובת הפטריות המבושלת מחולקת למנות (אני עושה כמות גדולה) וכל פעם לבשל כמות טריה של אטריות ולערבב?