פסטה עם פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה עם פטריות ובצל

יש משהו בשילוב של פסטה ופטריות זה פשוט נפלא ביחד, העניין שאני בדרך כלל מוסיפה שמנת קשה לי לדמיין את השילוב הזה בלי שמנת.
לפני זמן מה התחשק לי להכין פסטה עם פטריות לארוחת שישי וברור ששמנת לא בא בחשבון לארוחה בשרית.
לא רציתי לוותר ואז נולד המתכון, ספגטי עם פטריות בצל והרבה שום, הוספתי עשבי תיבול יצא פיצוץ! תוספת נהדרת לכל ארוחה ואפילו מתאימה לארוחת ערב.  טעים טעים חיסלנו את הקערה עד תום.

3 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
בצל גדול
15 פטריות שמפיניון
4 שיני שום
חצי כוס מימי הבישול של הפסטה
רבע חבילת פטרוזיליה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן לערבב עם 2 כפות שמן ולשמור בצד.

2. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון (איזה ריח טוב נכון ?)

3. לפרוס את הפטריות להוסיף לבצל ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, לתבל ולהוסיף את המים, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף, לתבל.

*4. להוסיף את הספגטי בערך שתי דקות על האש תוך כדי ערבוב.

Pasta With Mushroom and Onions

כדאי לדעת ש…
מומלץ כשמורידים מהאש לערבב מידי פעם זה סופג את הטעמים יותר טוב, אז תמתינו כמה דקות לפני שאתם מגישים ותערבבו מידי פעם, אפשר לשים איזה סוג פסטה שרוצים.

63324 צפיות 89 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצלפסטה עם פטריות ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : “יצא מעולה 🙂 ממש פשוט. תודה רבה!”

תהילה : “טעים בטירוף!!!”

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוטי

איזה סתמה אני!! שפכתי את מיי הבישול לכיור.. מים רגילים יעבדו?

ליהי

הכנתי את זה היום כארוחת ערב קלה, עם פסטה צדפים. מראש הכפלתי כמויות, ואפילו לא היה צריך להוסיף מלח. כולם התלהבו ואמרו שהיה ממש טעים! לא נשאר צדף אחד במחבת.

גנית ענבי

וואוו טעים טעים טעים
הבן הקטן אמר
שהוא רוצה מעכשיו לאכול רק את זה !!!
ניקי את אלופה אין כמוך !!!
שבת שלום לך ולמשפחתך

מירי❤

בוקר טוב יקרה,
פשוט מהמםםם! נראה גורמה בכלום עבודה..
ואיך שאת מסבירה בסבלנות ובנועם.. יישר כוח ותודה רבה!
תבורכי:*

1 4 5 6