קציצות חזה עוף מעולות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות חזה עוף מעולות

קציצות חזה עוף מעולות

טעימות! כל כך פשוטות ואיזה כיף לאכול את הקציצות האלה. חיסלנו אותן אחת אחרי השנייה כמו שהן ישר מהמחבת הקציצות האלה פשוט נחטפו. קחו חצי פיתה שימו את הקציצה בפנים תוסיפו ירקות תנו ביס ותחשבו כמה שהחיים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף טחון
תפוח אדמה
גזר
בצל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 שיני שום
כף פירורי לחם
חצי כפית כורכום
קורט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לגרד את הגזר והתפוח אדמה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל וליצור קציצות, קצת לשטח אותן.

3. לשים במחבת שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את הקציצות עד הזהבה – השחמה / הזהבה משני הצדדים.

3. מי שרוצה לאפות: לחמם תנור ל 180 מעלות,  לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה, לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שהתחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות אפייה.

4. אפשרות ביניים להכנת הקציצות: במחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ואז להעביר לתנור ל 30 דקות, אין צורך להפוך.

86169 צפיות 74 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרינה : “כמו כל המתכונים שלך, גם הקציצות האלה פשוט נהדרות!!! תודה רבה לך!”

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

אם אני רוצה כמות כפולה לעשות 1.4 קילו עוף? (זה נשמע לי המון) ולהכפיל גם את כל השאר?

אורי

הכנתי ויצא טעים מאוד – אבל המרקם יצא אוורירי מדי וקצת דומה לפנקיק נפוח.
השתשמשתי רק בחצי כפית סודה לשתייה לפי המתכון

האם הקציצות אמורות להיות נפוחות ואוריריות ?
אפשר להכין בלי הסודה ?

עופרי

קניתי טרי מהקצבייה והקפאתי מיד. אחרי שבועיים הוצאתי מהמקפיא והכנתי קציצות.

עופרי

הי ניקי, האם עוף טחון טרי שקניתי והקפאתי מיד שקניתי, ואחרי זמן הפשרתי והכנתי את הקציצות. האם זה נחשה לבשר קפוא או טרי?

אודליה

היי ניקי
אפשר רק עם בשר טחון? או שיש מתכון לקציצות בקר אפויות?

1 5 6 7