קציצות חזה עוף מעולות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות חזה עוף מעולות

קציצות חזה עוף מעולות

טעימות! כל כך פשוטות ואיזה כיף לאכול את הקציצות האלה. חיסלנו אותן אחת אחרי השנייה כמו שהן ישר מהמחבת הקציצות האלה פשוט נחטפו. קחו חצי פיתה שימו את הקציצה בפנים תוסיפו ירקות תנו ביס ותחשבו כמה שהחיים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף טחון
תפוח אדמה
גזר
בצל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 שיני שום
כף פירורי לחם
חצי כפית כורכום
קורט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לגרד את הגזר והתפוח אדמה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל וליצור קציצות, קצת לשטח אותן.

3. לשים במחבת שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את הקציצות עד הזהבה – השחמה / הזהבה משני הצדדים.

3. מי שרוצה לאפות: לחמם תנור ל 180 מעלות,  לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה, לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שהתחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות אפייה.

4. אפשרות ביניים להכנת הקציצות: במחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ואז להעביר לתנור ל 30 דקות, אין צורך להפוך.

123896 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרינה : “כמו כל המתכונים שלך, גם הקציצות האלה פשוט נהדרות!!! תודה רבה לך!”

149
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

היי, מה התפקיד של הסודה במתכון?
והאם אפשר לשים גם בקר וגם עוף?
תודה ושבת שלום

סיון

הי ניקי, יש אפשרות לעשות עם חזה עוף קצוץ לחתיכות קטנות? או אם יש לך מתכון אחר שאפשר?

אירית

האם תפוח האדמה מבושל?

מיכל

חג שמח ניקי!
הקציצות יצאו מעולות!!! בחרתי באפיה בלבד.

אפרת

איך אפשר לטגן במחבבת פסים?

אושרת ביטון

ניקי אחג נצהריים טובים
יש לי 500 גרם מה יחס הכמויות בתבלינים

ריקי

האם אפשר להמיר את הגזר בקישוא ? ולסחוט אחרי הגירוד?
במה אפשר להמיר את הת”א ? משהו פחות פחממתי

1 7 8 9