קציצות חזה עוף מעולות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות חזה עוף מעולות

קציצות חזה עוף מעולות

טעימות! כל כך פשוטות ואיזה כיף לאכול את הקציצות האלה. חיסלנו אותן אחת אחרי השנייה כמו שהן ישר מהמחבת הקציצות האלה פשוט נחטפו. קחו חצי פיתה שימו את הקציצה בפנים תוסיפו ירקות תנו ביס ותחשבו כמה שהחיים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף טחון
תפוח אדמה
גזר
בצל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 שיני שום
כף פירורי לחם
חצי כפית כורכום
קורט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לגרד את הגזר והתפוח אדמה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל וליצור קציצות, קצת לשטח אותן.

3. לשים במחבת שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את הקציצות עד הזהבה – השחמה / הזהבה משני הצדדים.

3. מי שרוצה לאפות: לחמם תנור ל 180 מעלות,  לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה, לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שהתחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות אפייה.

4. אפשרות ביניים להכנת הקציצות: במחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ואז להעביר לתנור ל 30 דקות, אין צורך להפוך.

93692 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרינה : “כמו כל המתכונים שלך, גם הקציצות האלה פשוט נהדרות!!! תודה רבה לך!”

114
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיים

רציתי לשאול לגבי החלבון שיוצא מהבשר בזמן הבישול תמיד כשעשיתי קציצות יצא לובן מהבשר שעטף את הבשר הבנתי מתזונאית שזה שומן רווי עטפתי את הבשר בפירורי לחם ולא היה לובן שיצא מהבשר זה אומר שזה נספג בפירורי לחם או שהבשר נאטם לי זה חשוב לדעת מבחינה בריאותית כי הבנתי שהשומן הזה לא בריא

פלפלת

שלום ניקי,
קודם כל המון תודה על מתכונים מ ע ו ל י ם וקלים,דבר שני אני מחפשת להכין תוספת ליד הקציצות,משהו רטוב,יש לך רעיון?

חיים

ניקי המתכונים שלך זה גן עדן לבשלנים מתחילים רק שאלה לגבי המתכון הזה השום והבצל זה רק לטיגון או שאם אני אופה בלבד איך זה משתלב במתכון?

מורן

שלום ניקי. אפשר לערבב פה בקר ועוף? תודה

בר

הורדתי את התפוחי אדמה והפירורי לחם והוספתי כף צ’לי מתוק
מושלם לדיאטה 🙂
תודה ניקי !

משה

איך להקפיא? אם בכלל

מילאני

היי ניקי האם המתכון ללא ביצים,?,