קציצות חזה עוף מעולות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות חזה עוף מעולות

קציצות חזה עוף מעולות

טעימות! כל כך פשוטות ואיזה כיף לאכול את הקציצות האלה. חיסלנו אותן אחת אחרי השנייה כמו שהן ישר מהמחבת הקציצות האלה פשוט נחטפו. קחו חצי פיתה שימו את הקציצה בפנים תוסיפו ירקות תנו ביס ותחשבו כמה שהחיים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף טחון
תפוח אדמה
גזר
בצל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 שיני שום
כף פירורי לחם
חצי כפית כורכום
קורט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לגרד את הגזר והתפוח אדמה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל וליצור קציצות, קצת לשטח אותן.

3. לשים במחבת שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את הקציצות עד הזהבה – השחמה / הזהבה משני הצדדים.

3. מי שרוצה לאפות: לחמם תנור ל 180 מעלות,  לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה, לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שהתחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות אפייה.

4. אפשרות ביניים להכנת הקציצות: במחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ואז להעביר לתנור ל 30 דקות, אין צורך להפוך.

112985 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרינה : “כמו כל המתכונים שלך, גם הקציצות האלה פשוט נהדרות!!! תודה רבה לך!”

137
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדית

שלום ניקי טיגנתי מעט את הקציצות ואחר אפיתי.יצא מצוין.תודה
שואלת אם אפשר להכין מבשר טרי, לטגן מעט ולהקפיא, וכשצריך להפשיר ולאפות בתנור 35 דקות?

אביטל

אם אני רוצה להוסיף תירס – להוריד את הגזר? נשמע לא קשור ביחד..

איילהלילי

היי ניקי בוקר טוב
מכינה אותם כל הזמן והן מושלמות! הבחור הוציא במקום עוף טחון, בשר טחון, יכול לעבוד?

חגית

ערב טוב ניקי .
אין לי גזר , האם ניתן להחליף לקישו ? או שלא מתאים ?

naambar

יש לך רעיון אולי למה זה ממש נדהק לי למחבת? ושמתי לא מעט שמן….

נועה

היי ניקי:)
האם יש אפשרות להחליף את התפוח אדמה בבטטה? במשהו אחר?

רותם

היי ניקי..האם אפשר להכין את התערובת יום לפני, וביום למחרת רק להכין את הקציצות?