יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לטיולים ארוחות צהריים כריכים / טוסטים מתכוני שאריות

כריכים עם שאריות עוף

29 אפריל 2018
(Visited 2,075 times, 1 visits today)
כריכים עם שאריות עוף

כריכים עם שאריות עוף

שמתם לב שבימי ראשון אני משתדלת לעלות מתכונים לשאריות עוף ? תמיד נשארות שאריות מיום שבת שאף אחד לא רוצה לאכול זה בדיוק המתכון בשביל שאריות.
מעולה! הילדים חיסלו את הכל, הייתי כל כך מרוצה מעצמי זה עבד כמו קסם. רק להזכיר זה העוף מאתמול שהם לא רצו לגעת בו, אני אגלה לכם בסוד אפילו אני לא עמדתי בפיתוי של הכריכונים האלה, יצא טעים ברמות!
לא אמרתי להם שמדובר בשאריות יש דברים שאני משאירה לעצמי 🙂

מרכיבים:

10 קציצות חזה עוף מוכנות
2 ירכיים / משולשים
2 בצלים
1/3 כוס פטרוזיליה
8 פיתות מיני

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לחתוך קטן את הקציצות, להוריד את הבשר מהעוף ולחתוך קטן.

2. לחתוך קטן את הבצל, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב, להוסיף את העוף הקצוץ להקפיץ כשתיים שלוש דקות, להוסיף פטרוזיליה ולהוריד מהאש.

*3. למרוח חומוס ולמלא את הפיתות.

עוד מילוי שהכנתי:
למלא סיר בינוני עם מים להרתיח להוסיף קילו כנפיים חצויות וכף א. מרק לבשל 25 דקות לסנן ולקרר. להוריד את הבשר מהכנפיים ולחתוך קטן.
להעביר למחבת להוסיף כפית שטוחה פפריקה וחצי כפית גריל עוף ומעט א. מרק, לערבב כדקה על האש ולהוריד. למלא את הפיתות, אפילו אין צורך בממרח מרוב שזה יצא טעים.

מעולה!

הוגש עם פסטה לילדים וסלט ירקות

כדאי לדעת ש…
באפשרות למעלה לא תיבלתי את הבשר כי הוא כבר מתובל, רצוי לטעום ואז להחליף אם להוסיף מלח פלפל, באפשרות השנייה רציתי שיהיה קצת צבע לבשר אז הוספתי תיבול. את המילוי ניתן להכין יום מראש ולמחרת למלא את הפיתות.

כריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוף

כריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוף

הרשם
עדכן
3 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי,
רציתי להגיד לך שמאז שגיליתי את המתכון הזה אני כבר לא זורקת עופות!! אם נשאר משבת/ארוחת צהריים, אני פשוט משדרגת את העוף! מוסיפה ציפס וסלטים טובים, ויש ארוחה אפילו יותר טעימה!! תודה רבה!!

בוקר טוב ניקי
אפשר להשתמש רק בעוף במידה ואין לי קציצות עוף מוכנות? תודה