צלי כנפיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלי כנפיים

צלי כנפיים, איך קובעים מה לבשל לסוף השבוע ?  אני לא מחליטה בקלות כיוון שיש את הילדים ואני קודם כל חושבת מה הם יאכלו, בעלי יאכל כל דבר שאני אכין (כמעט). אז איך מחליטים הרי יש מבחר כל כך גדול שבסוף אני רק מתבלבלת.
מילת המפתח היא “קל” אני לא מוכנה להיות שעות במטבח בשביל מנה אחת (עדיף כמה מנות) אז אני הולכת על דברים קלים ושאני יודעת שהילדים יאכלו בלי פרצופים ובלי רטינות “זה כל מה שהכנת ?”
אז אני הולכת לכיוון של עוף בדרך כלל הוא בדרך כלל מתקבל בשימחה גדולה (היה לי מזל גדול בעניין הזה) עוף זה חלק מרכזי אצלי ועדיפות לכנפיים
ולמה כנפיים ?  הבשר שלהן רך, מתאים לקטנים הן טעימות דבר שני הן זולות במצב הכלכלי של היום זה חשוב וברור שתיהיה חלה טובה ועכשיו אפשר צריך להוסיף עוד מנות לארוחת השבת, שבת שלום.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים דק
כף קמח
2 – 3 כוסות מים
עגבניה מגורדת
כף פפריקה
כפית גריל עוף
מעט סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הקמח לערבב עד שכל הגושים נעלמים להוסיף תבלינים ומים לבשל כמה דקות.

2. להוסיף את הכנפיים לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשעה וחצי.

10720 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיה77 : מעולה! תודה 🙂 בן השלוש ובת השנתיים חיסלו חצי סיר 🙂

ניני : תודה ניקי, הילדים לוקלוקו.

יעל : ניקי, עשיתי עבור בתי שמגיעה הביתה אחרי ביה”ס וההתלהבות היתה רבתית. מאוד אוהבת את האתר שלך ומשתמשת בו כל הזמן. איך הילדים אומרים – את אלופה!!!

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיילו

היי ניקי.
חזרתי כדי לעדכן שיצא טעים טעים
טרפנו סיר כנפיים שלם…
מעדן…גם הקטנטונת נהנתה
תודה

שיילו

היי ניקי.
יש לך רעיון אולי מה כדאי להגיש?
תודה

ליאור

שלום
מחפש מתכונים לעוף שלם ולא מצאתי
רשמתי בחיפוש עוף שלם גם לא מצאתי
תעזרי לי בבקשה………

שרון וינקור

מאוד אוהבת את המתכונים שלך מפני שהמרכיבים לרוב מאוד מצויים ולרוב לא יקר מידי לעומת קרין גורן שכל עוגה שלה זה 5 שמנת מתוקה ו/או 400 גרם חמאה לאכול ולמות מהכולסטרול אשמח לקבל מתכון של כנפיים עם חלב קוקוס וממרח בוטנים שמעתי שיש משהו עם המרכיבים הללו בכל אופן אוהבת מאוד את האתר שלך שרון

נועה

הי ניקי,
האם אפשר כנפיים שלמות ולא חצויות?

אפרת

היי, יהיה טעים גם עם חלקי עוף אחרים? ירכיים? שוקיים?

נטע

ניקי אשמח בבקשה אם תוכלי להסביר לי למה משמש
הקמח??

מעניין מאוד לדעת…:)