פשטידת חזה עוף טחון
אני אוהבת את הפשטידה הזאת היא קלה בטירוף והיא יוצאת נהדר. בדרך כלל חושבים בשר טחון זה או קציצות או בולונז אבל אני מציעה משהו אחר, תכינו את הפשטידה הזאת היא שווה יש כאן שילוב נהדר עם ירקות ואפילו הילדים אוכלים אותה.
סיר שמתאים לתנור קוטר 18
מרכיבים:
300 ג' חזה עוף טחון
3 תפוחי אדמה
גזר
בצל
2 שיני שום
3 ביצים
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לגרד את התפוחי אדמה והגזר, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הירקות תוך כדי ערבוב ולהעביר לקערה.
2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמתחיל להזהיב, תוך כדי לקצוץ את השום ולטגן עם הבצל, את הכל להעביר לקערה עם הירקות.
3. להוסיף את החזה עוף, ביצים התיבול ולערבב טוב.
4. לחמם תנור ל 180 מעלות.
5. לשים 3 כפות שמן בסיר קטן, לשטח את העיסה באופן שווה, לטגן כדקה וקצת יותר ולהעביר לתנור ל 30 דקות.
*6. להפוך על צלחת הגשה.
כדאי לדעת ש…
אפשר להגדיל את כמות הבשר לחצי קילו חזה עוף טחון, אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר.
גולשים מכינים וממליצים:
חנה : "הכנתי את הפשטידת עוף ואת עוגת דבש המושלמת שלך, פשוט שניהם יצאו
להפליא וטעים מאוד.
אלפי תודות על מתכונים מדוייקים וטעימים. חזקי ואמצי. מצפה לעוד הרבה מתכונים.
פשוט עשית לי סדר בחיים."
יוליה : "תודה רבה ניקי!
יצא מושלם! חולה על המתכונים שלך."
מירב : "הפשטידה טעימה מאד! תודה על עוד מתכון מוצלח"