יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

שקשוקה עם קציצות

29 נובמבר 2017
(Visited 7,422 times, 1 visits today)
שקשוקה עם קציצות

שקשוקה עם קציצות

לכתוב שזה נהדר ? לא זה יותר מנהדר זה טעים ברמות, הקציצות סופגות את הטעם של העגבניות וזה פשוט נפלא, השקשוקה הזאת נותנת יופי של ארוחת צהריים, לחם טוב ליד לטבול ברוטב למעוך איזה קציצה בדרך. נכון שהחיים טובים ?

מרכיבים:

250 ג' בשר טחון
תפוח אדמה
בצל
כפית שום כתוש
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פפריקה
שליש כפית א. סודה לשתייה
כפית א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
4 עגבניות
בצל
שן שום
פלפל אדום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
כפית פפריקה
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

1. הכנת הקציצות: לשים במחבת חמה 2 כפות שמן לחתוך את הבצל קטן ולטגן עד שמזהיב, לגרד את תפוח האדמה ולערבב את כל המצרכים כולל הבצל המטוגן, ליצור קציצות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים, לשמור בצד.

2. הכנת הרוטב: למלא סיר עם מים להרתיח, לסמן איקס על כל עגבניה ולבשל את העגבניות כ 3 דקות לסנן לקלף את הקליפה ולחתוך קטן.

3. לקצוץ את הבצל והשום לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל והשום, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות להוסיף פלפל מים ותבלינים, לבשל כ 10 דקות על אש בינונית להוסיף את הקציצות ולבשל כ 10 דקות.

*4. לשבור את הביצים לתוך התבשיל ולכסות חלקית, לבשל עד שהביצים מוכנות.

זה אחלה מתכון לאוכל שאני מקפיאה, תמיד יש לי קציצות בהקפאה כל מה שנותר זה להכין רוטב להכניס את הקציצות ויש לי ארוחת צהריים וזה קצת שונה מהרגיל.

לפזר פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.

שקשוקה עם קציצותשקשוקה עם קציצותשקשוקה עם קציצות

שקשוקה עם קציצותשקשוקה עם קציצות

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי אני אוהבת את הביצים מבושלות לגמרי . מתי להכניס את הביצים יחד עם הקציצות או כמו שרשום במתכון לאחר 10 דקות ?

היי ניקי בוקר טוב
אני רוצה להכפיל כמויות ולהכין עם עגבניות מרוסקות (זה מה שיש לי כרגע).
תוכלי בבקשה להגיד לי כמה להשים (יש לי קופסא של 800 וקופסא של 400 גר')?
תודה רבה

היי ניקי לכמה אנשים מספיקה המנה ? וכמה קציצות של 4-5 ס"מ יוצאות בערך ?

איך את מקפיאה את הקציצות? מכינה את הכל ומקפיאה לפני הטיגון או שאת מקפיאה אחרי שטיגנת ?

האם אפשר להשתמש במקום עגבניות טריות בעגבניות חתוכות דק מקופסת שימורים?

היי ניקי יקרה!
נראה לך שקשור לפה גם חציל???
אם כן איפה??
חוץ מזה האפליקציה שלך בשימוש יומיומי ואנחנו מלקקים ת'עצבעות

יש לי בעיה עם נוזלים על הפלטה של שבת.. זה מתאדה מהר.. חייב את הנוזלים?