יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

7 נובמבר 2017
(Visited 5,762 times, 1 visits today)
קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

700 ג' שניצלים / חזה עוף פרוס דק
בצל קצוץ ומטוגן
תפוח אדמה מגורד
כפית שום כתוש
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
2 כפות גדושות קמח
שליש כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
4 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ דק
2 שיני שום
כף רסק עגבניות
כף שטוחה פפריקה
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב סויה
סוכר במידה וצריך
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

  1. 1. לקצוץ את החזה לערבב את כל המצרכים וליצור קציצות, לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות קטנות, לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את התפוחי אדמה כשתי דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן, להוסיף את שאר המצרכים לכסות הכל במים וקצת יותר, לכסות חלקית עם מכסה ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים. להוסיף מים במידה וצריך.

3. להוסיף את הקציצות לתפוחי אדמה לנער מעט שישקעו ברוטב, אם צריך להוסיף קצת מים, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

הוגש עם אורז לבן ומרק ירקות שורש

קציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : "ניקי יקרה. הכנתי לעצמי ביום שישי בתוספת אורז לבן .מעולה! תודה רבה"

הרשם
עדכן
24 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
האם הקציצות טובות בהקפאה בשלב שהן אחרי טיגון ולפני הכנסה לרוטב התפו"א?

חסר לי מהו הגודל שצריך לקצוץ את החזה עוף? גיליתי שיותר קל לקצוץ כשהשניצל חצי קפוא…
עוד שאלה, מה תפקיד הסודה לשתיה?

אפשר בלי לטגן להכניס לרוטב?

הי ניקי מה אפשר לשים במקום קמח?
כמה זמן לטגן?

"מעדן" – ככה קראו לזה היום כל בני הבית, החשמלאי ומתקין השערים שהיו פה.
הגשתי על מצע אורז לבן.
ניקי, את גדולה! מה הייתי עושה בלי האתר שלך?

הי ניקי היקרה,
המתכונים שלך פשוט מדהימים ואני מבשלת באופן קבוע איתך
מכיוון שאני תמיד מפחדת שהקציצות קצת חיות מבפנים או לחלוטין שאני משאירה יותר מדי זמן על המחבת ואז הן יבשות..יש אפשרות לאפות כמה דקות קודם ואז לטגן?
תודה מראש
מורן

היי ניקי
זה בסדר אם אני אקצוץ את השניצלים באופן גס ? זה יפגע אחר כך בבישול ? או שבכלל עדיף עוף טחון
תודה רבה
מעין