פרגיות עם ניוקי
המתכון הזה נמצא אצלי תחת הכותרת "מתכונים לאימהות עסוקות" אני תמיד מעדיפה להכין מתכונים שאני לא צריכה להתעסק איתם יותר מידי, תנו לי מינימום התעסקות ומקסימום תוצאה מבחינתי זה מושלם.
15 דקות ויש מנה עיקרית לארוחת צהריים ועוד הכנסתי פנימה תוספת שזה בכלל נהדר. מה שכיף במתכון הזה שהניוקי ספג את הטעמים של הפרגיות וזה טעים!
מרכיבים:
700 ג' פרגיות חתוכות לרצועות דקות
250 ג' ניוקי
5 כפות שמן זית
כפית תבלין לפרגיות
כף פפריקה מרוקאית
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לערבב את הפרגיות שמן זית תבלינים ולהשרות כשעה, אם יש אפשרות אפשרות גם שעתיים הולך.
2. לחמם מחבת גדולה עם 4 כפות שמן לטגן את הפרגיות 10 דקות תוך כדי בחישה על אש יחסית גבוהה.
3. לבשל את הניוקי כ 5 דקות במים רותחים הם אמורים להיות רכים אבל לא מאוד, לסנן ולהוסיף לפרגיות. להקפיץ ביחד כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.