קציצות אפויות ב 5 דקות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!

פטנט נהדר לאפיית קציצות עם מינימום שמן לא צריך יותר וזה סגר לי את ארוחת הצהריים איזה כיף.
אני עדיין לא מאמינה שלקח לי 5 דקות לאפות את הקציצות אבל אני חייבת להסביר לא את כולן בבת אחת עשיתי נגלות לקח לי כל פעם 5 דקות וזה יצא נהדר. צילמתי במפורט שיהיה ברור ושיהיה הכי קל להכין.
אני מחזיקה בהקפאה קציצות באופן קבוע מתי שאני צריכה אני מפשירה ומשם לטוסטר זה הכי פשוט ואיזה חיסכון נהדר בזמן.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף טחון / בקר
בצל
2 כפות שמן
2 כפיות שום כתוש
חצי כפית סודה לשתייה
תפוח אדמה
גזר
2 כפות קמח
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 כפות שמן נוספות לטיגון

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב להעביר לקערה.

2. לקלף את הירקות לגרד ולהוסיף לבצל יחד עם החזה קמח שום והתבלינים.

4. להכין תבנית מנייר כסף ונייר אפייה (תסתכלו בתמונות) להבריש אותה בשתי כפות שמן ולסדר את הקציצות.

5. להפעיל את הטוסטר על דרגה 4 לכסות עם נייר אפייה ולסגור את הטוסטר לאפות 5 דקות.

6. יש כאן כ 20 קציצות וחוץ משתי כפות שמן ששמתי בהתחלה בתבנית לא הוספתי שמן בהמשך. אפשר לומר שזה קציצות דיאטטיות ב 5 דקות הכנה.

*7.  למי שרוצה לאפות בתנור : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם ספגטי לילדים, פרוסות חצילים אפויות ומרק עגבניות

הכנת תבנית לאפייה בטוסטר לחיצה:
התבנית בסופו של דבר צריכה להיות בגודל השטח של הטוסטר לחיצה, אני הכנתי תבנית בגודל 20X30.
לקחת נייר כסף מעליו להניח נייר אפייה ולהתחיל לקפל את הדפנות ולהגיע לגודל הרצוי.
שימו לב לגובה הדפנות של התבנית.
5 דקות אפייה זה לקח אצלי זמן אפייה תלוי בטוסטר לחיצה, אני ממליצה לבדוק ולראות שהקציצות מקבלות את פסי חריכה ואז להוציא. אפשר לטגן את הקציצות או לאפות בתנור. אני לא ממליצה לוותר על הסודה לשתייה.
חשוב לומר שצריך כאן טוסטר לחיצה טוב וחזק, הטוסטרים הקטנים מהפלסטיק אני בספק אם אפשר לאפות בהם.
אם יש ספק לא להכין בטוסטר, יש אופציות אחרות כגון טיגון או אפייה בתנור. אני ממליצה להשתמש בבשר טרי.

33175 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות אפויות ב 5 דקות!לקחת נייר כסף ועליו להניח נייר אפייהקציצות אפויות ב 5 דקות!לקפל את הדפנותקציצות אפויות ב 5 דקות!ככה זה אמור להראות בסופו של דברקציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן
קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן אבל מראה סימניםקציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות! כמו שזה לזרוק לפח שום דבר לא התלכלךקציצות אפויות ב 5 דקות!בתאבוןקציצות אפויות ב 5 דקות!

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

נשמע מעולה… אכין את זה להצהרים מחר. רק שאלה האם לטגן קצת גם את התפוח אשמה והגזר כדי שיתרכך מעט או שלא?

מנה

היי יקרה,
1. האם כוונתך היא שצריך לשים את הקציצות 45 דקות בתנור (30 דקות צד ראשון ועוד 15 דקות צד שני)? זה לא ישרף?
2. עד כמה הסודה לשתייה קריטי במתכון הזה והאם ללא הסודה לשתיה זה ייצא לא ראוי למאכל?

רונית

הי ניקי, צריך לגרד את הירקות גס או דק?
וגם, בהכנה בתנור, יש דרך לחרוך פסים?

בלי

היי אהובה
כל כך הרבה מתכוני קציצות!!
תוכלי להמליץ לי על מתכון לקציצות בשר אפויות טעימות שטובות בהקפאה?
תודה רבה מראש!

הילה

ניקי היקרה.. תקשיבי..את פשוט גאון!!! הפטנט הזה מושלם.. קלי קלות, טעים ברמות והעיקר.. לא מטוגן עם שמן שנשרף אט אט.. תודה מכל המשפחה על רעיון ענק..

אסתי

הי ניקי. אין לי תפוחי אדמה (ולא קישוא ולא בטטה) רק גזר. ייצא טוב ככה!?

שפרה

שלום ניקי
שאלה קטנה: השמן במתכון (ברשימת המרכיבים) הוא לטיגון הבצל, או בשביל לשים בתערובת? תודה רבה