יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות אפויות ב 5 דקות!

12 דצמבר 2018
(Visited 104,066 times, 1 visits today)
קציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!

פטנט נהדר לאפיית קציצות עם מינימום שמן לא צריך יותר וזה סגר לי את ארוחת הצהריים איזה כיף.
אני עדיין לא מאמינה שלקח לי 5 דקות לאפות את הקציצות אבל אני חייבת להסביר לא את כולן בבת אחת עשיתי נגלות לקח לי כל פעם 5 דקות וזה יצא נהדר. צילמתי במפורט שיהיה ברור ושיהיה הכי קל להכין.
אני מחזיקה בהקפאה קציצות באופן קבוע מתי שאני צריכה אני מפשירה ומשם לטוסטר זה הכי פשוט ואיזה חיסכון נהדר בזמן.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף טחון / בקר
בצל
2 כפות שמן
2 כפיות שום כתוש
חצי כפית סודה לשתייה
תפוח אדמה
גזר
2 כפות קמח
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 כפות שמן נוספות לטיגון

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב להעביר לקערה.

2. לקלף את הירקות לגרד ולהוסיף לבצל יחד עם החזה קמח שום והתבלינים.

3. להכין תבנית מנייר כסף ונייר אפייה (תסתכלו בתמונות) להבריש אותה בשתי כפות שמן ולסדר את הקציצות.

4. להפעיל את הטוסטר על דרגה 4 לכסות עם נייר אפייה ולסגור את הטוסטר לאפות 5 דקות.

5. יש כאן כ 20 קציצות וחוץ משתי כפות שמן ששמתי בהתחלה בתבנית לא הוספתי שמן בהמשך. אפשר לומר שזה קציצות דיאטטיות ב 5 דקות הכנה.

*6.  למי שרוצה לאפות בתנור : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם ספגטי לילדים, פרוסות חצילים אפויות ומרק עגבניות

הכנת תבנית לאפייה בטוסטר לחיצה:
התבנית בסופו של דבר צריכה להיות בגודל השטח של הטוסטר לחיצה, אני הכנתי תבנית בגודל 20X30.
לקחת נייר כסף מעליו להניח נייר אפייה ולהתחיל לקפל את הדפנות ולהגיע לגודל הרצוי.
שימו לב לגובה הדפנות של התבנית.
5 דקות אפייה זה לקח אצלי זמן אפייה תלוי בטוסטר לחיצה, אני ממליצה לבדוק ולראות שהקציצות מקבלות את פסי חריכה ואז להוציא. אפשר לטגן את הקציצות או לאפות בתנור. אני לא ממליצה לוותר על הסודה לשתייה.
חשוב לומר שצריך כאן טוסטר לחיצה טוב וחזק, הטוסטרים הקטנים מהפלסטיק אני בספק אם אפשר לאפות בהם.
אם יש ספק לא להכין בטוסטר, יש אופציות אחרות כגון טיגון או אפייה בתנור. אני ממליצה להשתמש בבשר טרי.

קציצות אפויות ב 5 דקות!לקחת נייר כסף ועליו להניח נייר אפייהקציצות אפויות ב 5 דקות!לקפל את הדפנותקציצות אפויות ב 5 דקות!ככה זה אמור להראות בסופו של דברקציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן
קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן אבל מראה סימניםקציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות! כמו שזה לזרוק לפח שום דבר לא התלכלךקציצות אפויות ב 5 דקות!בתאבוןקציצות אפויות ב 5 דקות!

הרשם
עדכן
83 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
האם ניתן להקפיא
תודה רבה על כל המתכונים והתגובות

ערב טוב יקרה,
מה שלומך?
הכנתי את הקציצות, טעימות להפליא וממש קלות להכנה:)
איפה היית עד עכשיו?!
בלי לטגן, בלי להכין רוטב..
ליצור קציצות ולתנור:)
מתכון קל ושווה מיליון:)
חבל שלא הכפלתי כמות כי הכל חוסלללל
המשיכי להפתיע אותנו ביצירותייך:)
תבורכי:)

היי,לא הבנתי איזה טוסטר זה,יש לי קטן לסהדביץ,האם מתאים?

הי ניקי מספר 3 בהכנות נעלם…. בדיוק בחלק החשוב של הכנת הקציצות

היי ניקי, אפשר רק עם בשר בקר?

ניקי, הכנתי את הקציצות ויצא מושלם!
חשבתי שיישאר לארוחת צהריים של מחר 🙁
אין כמוך…

היייברצוני לדעת איזה סוג של בשר צריך בשביל לטחון?