קציצות אפויות ב 5 דקות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!

פטנט נהדר לאפיית קציצות עם מינימום שמן לא צריך יותר וזה סגר לי את ארוחת הצהריים איזה כיף.
אני עדיין לא מאמינה שלקח לי 5 דקות לאפות את הקציצות אבל אני חייבת להסביר לא את כולן בבת אחת עשיתי נגלות לקח לי כל פעם 5 דקות וזה יצא נהדר. צילמתי במפורט שיהיה ברור ושיהיה הכי קל להכין.
אני מחזיקה בהקפאה קציצות באופן קבוע מתי שאני צריכה אני מפשירה ומשם לטוסטר זה הכי פשוט ואיזה חיסכון נהדר בזמן.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף טחון / בקר
בצל
2 כפות שמן
2 כפיות שום כתוש
חצי כפית סודה לשתייה
תפוח אדמה
גזר
2 כפות קמח
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 כפות שמן נוספות לטיגון

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב להעביר לקערה.

2. לקלף את הירקות לגרד ולהוסיף לבצל יחד עם החזה קמח שום והתבלינים.

4. להכין תבנית מנייר כסף ונייר אפייה (תסתכלו בתמונות) להבריש אותה בשתי כפות שמן ולסדר את הקציצות.

5. להפעיל את הטוסטר על דרגה 4 לכסות עם נייר אפייה ולסגור את הטוסטר לאפות 5 דקות.

6. יש כאן כ 20 קציצות וחוץ משתי כפות שמן ששמתי בהתחלה בתבנית לא הוספתי שמן בהמשך. אפשר לומר שזה קציצות דיאטטיות ב 5 דקות הכנה.

*7.  למי שרוצה לאפות בתנור : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם ספגטי לילדים, פרוסות חצילים אפויות ומרק עגבניות

הכנת תבנית לאפייה בטוסטר לחיצה:
התבנית בסופו של דבר צריכה להיות בגודל השטח של הטוסטר לחיצה, אני הכנתי תבנית בגודל 20X30.
לקחת נייר כסף מעליו להניח נייר אפייה ולהתחיל לקפל את הדפנות ולהגיע לגודל הרצוי.
שימו לב לגובה הדפנות של התבנית.
5 דקות אפייה זה לקח אצלי זמן אפייה תלוי בטוסטר לחיצה, אני ממליצה לבדוק ולראות שהקציצות מקבלות את פסי חריכה ואז להוציא. אפשר לטגן את הקציצות או לאפות בתנור. אני לא ממליצה לוותר על הסודה לשתייה.
חשוב לומר שצריך כאן טוסטר לחיצה טוב וחזק, הטוסטרים הקטנים מהפלסטיק אני בספק אם אפשר לאפות בהם.
אם יש ספק לא להכין בטוסטר, יש אופציות אחרות כגון טיגון או אפייה בתנור. אני ממליצה להשתמש בבשר טרי.

15641 צפיות 83 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות אפויות ב 5 דקות!לקחת נייר כסף ועליו להניח נייר אפייהקציצות אפויות ב 5 דקות!לקפל את הדפנותקציצות אפויות ב 5 דקות!ככה זה אמור להראות בסופו של דברקציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן
קציצות אפויות ב 5 דקות!עדיין לא מוכן אבל מראה סימניםקציצות אפויות ב 5 דקות!

קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות!קציצות אפויות ב 5 דקות! כמו שזה לזרוק לפח שום דבר לא התלכלךקציצות אפויות ב 5 דקות!בתאבוןקציצות אפויות ב 5 דקות!

43
תגובות

  הרשם  
עדכן
מידן

היי ניקי כמה מלח לשים בתערובת ?כפית ?

שפרה

שלום ניקי
נכנסתי לאפליקציה כדי למצוא מתכון לקציצות אפויות, ואני רואה ישר מול העיניים מתכון לקציצות, בדף הראשי. איך ידעת? זה היה ממש כיף! אני טסה להכין!

מרים

פשוט מעולה…
תודה לך.

נועה

שלמותתת !!!! לא היה לי כוח להכניס לתנור אז צרבתי על מחבת עם כפית שמן זיתיצא ככ טעים אין על המתכונים שלך בעולם!

עופרי

הי ניקי, האם יש לך מתכון לקציצות של ערבוב בשר בקר, עוף או הודו טחון. אומרים שזה יותר עדין וטעים כשמערבבים שני סוגים.

דורית

שכחתי לציין שאפיתי בתנור ולא בטוסטר.

דורית

היי ניקי. הכנתי את הקציצות באפיה בדיוק לפי ההוראות. מכיון שהיה לי 820 גרם עוף טחון הגדלתי את החומרים, בעצתך, בחצי נוסף.
לצערי יצא ממש לא טוב. בזמן האפייה הקציצות תפחו(כנראה בגלל הסודה לשתייה). התוצאה הסופית היתה קציצות קריספיות/יבשות מבחוץ ודי ריקות מבפנים. בערך כמו בצק שתופח. בקושי אפשר היה להרגיש את טעם הבשר.
שימנתי היטב את נייר האפייה וגם ריססתי בשמן מלמעלה כדי שלא יתיבש. דבר נוסף: לפני ערבוב החומרים, שפכתי את הנוזלים שניגרו מתפוח האדמה המרוסק.
מה ולמה התפקשש? אשמח לתקן ולהכין שוב כדי שיצא רך וטעים.