יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון נישנושים טעימים

טורטייה אפויה עם בשר טחון

16 ינואר 2019
(Visited 111,970 times, 13 visits today)

טורטייה אפויה עם בשר טחון

להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק  טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות 🙂

מרכיבים:

5 טורטיות גדולות
350 ג' בשר בקר טחון
בצל
שן שום
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כפית מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

עגבניה, בצל

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד הזהבה קלה, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את התבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

3. להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.

4. למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5. להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע ולמעוך, מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6. להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

Baked Tortilla with Ground Beef

לחצות ולטרוף!

כדאי לדעת ש…
את המילוי אפשר להכין מראש.

ארוחה מקורית בריאה ומהירה. הטורטיה משדרגת לנו את הפחמימה בארוחה. היא סוג של מאפה מקמח חיטה או תירס שאין בו שמרים ולכן הוא נשאר דקיק ולא תופח. הרבה אנשים מניחים שמכיוון שהטורטיה דקה היא גם דלה בקלוריות, האמת היא שדווקא מכיוון שהיא לא תופחת, היא נשארת די מרוכזת מבחינת האנרגיה- כ200 קלוריות ליחידה.
החלבון במתכון הזה נמצא במילוי- בשר בקר הוא אחד המקורות הטובים לברזל, עבור ילדים ומבוגרים. הברזל חשוב לצורך התפתחות המוח ומערכת החיסון בשנות חייו הראשונות של הילד וממשיך להוות מרכיב חיוני לתיפקוד וגדילה לכל אורך החיים.
מצד שני, חשוב לזכור שבקר הוא בשר שמן יחסית שמכיל שומן רווי מן החי ולכן חשוב לגוון ולשלב בתפריט גם סוגי בשר נוספים רזים יותר (עוף, הודו).
רול טורטיה אחד יתאים כארוחה מאוזנת לילדים- כ400 קלוריות לרול המורכבות מפחמימה וחלבון,
נוסיף ליד ירקות בסלט או מרק וקיבלנו ארוחה נהדרת.

טורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

טניה : "יצא טעים אש!!!! תוך שניה נגמר"

הרשם
עדכן
94 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להקפיא את הבלילה?

אם אני רוצה לטגן במקום טוסטר צריך לטבול בביצה לפני הטיגון?

היי ניקי, אפשר לאפות בתנור? אם כן, לכמה זמן אפייה? אין לי טוסטר.

היי ניקי עשיתי את זה היוםםם את פשוט אלופהההה
עם פעם הבאה אני יוסיף עוד כמה שיני שום זה ישנה את הטעם?
והאם יש לך מתכון לעראיס בפיתה?
תודהההה

היי ניקי,
זה יצא מעולה. תודה רבה ! נותרה לי בלילה. איך אפשר להפוך את מה שנותר לקציצות?

מעולה!

היי ניקי, אני לא מצליחה להפריד את הטורטיות מבלי שייקרעו, מה אני עושה לא נכון?