טורטייה אפויה עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטייה אפויה עם בשר טחון

טורטייה אפויה עם בשר טחון

להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק  טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות 🙂

מרכיבים:

5 טורטיות גדולות
350 ג’ בשר בקר טחון
בצל
שום כתוש
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כפית מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

עגבניה, בצל

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

3. להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.

4. למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5. להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6. להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

לחצות ולטרוף!

כדאי לדעת ש…
את המילוי אפשר להכין מראש.

25343 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

טניה : “יצא טעים אש!!!! תוך שניה נגמר”

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

היי ניקי, תודה רבה על המנות המדהימות.
האם אפשר להכין את הטורטיות עם המילוי מראש (נגיד ליומיים), ורק בזמן האוכל לשים בטוסטר?

איריס

ניקי אין עלייך מס’ אחת. שאלה קטנה: אני רוצה להכין את המילוי בערב ומחר בצהריים להכניס לטורטיה ולטוסטר. זה אפשרי? לשמור במקרר? לחמם לפני שמכניסים לטורטיה? שוב תודה

יונית

היי ניקי תודה על התכונים המעולים והקלילים!
כל מאכל חדש שאני מנסה אני ישר בודקת באתר שלך מתכון
אשמח להצעה במה אפשר להחליף את התפו”א (רצוי לא פחמימה) על מנת שהבשר לא יתפורר בטורטיה?