טורטייה אפויה עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טורטייה אפויה עם בשר טחון

להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק  טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות 🙂

מרכיבים:

5 טורטיות גדולות
350 ג’ בשר בקר טחון
בצל
שן שום
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כפית מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

עגבניה, בצל

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד הזהבה קלה, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את התבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

3. להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.

4. למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5. להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע ולמעוך, מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6. להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

לחצות ולטרוף!

כדאי לדעת ש…
את המילוי אפשר להכין מראש.

48932 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

טניה : “יצא טעים אש!!!! תוך שניה נגמר”

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

בוקר טוב!
האם יש חלק מסויים של עוף או בשר שמתאים להגישו קר?
יש לך מתכון כזה?
תודה ושבת שלום!

רחלי

הי,
הילדות שלי לא אוכלות ירגות… יש אפשרות לערבב את העגבניה והבצל במתכון , באופן שיהיו מוסתרים יותר? תודה

הודיה

שלום ניקי! נראה סוף הדרך, כל פעם שצריכה מתון- קודם כל אצלך.
יש אפשרות להכין יומיים מראש ולחמם בפלטה? (חמישי לילה להכין, שבת בוקר לחמ על הפלטה?) תודה!

שירן

היי ניקי 🙂
קודם כל תודה רבה על כל המתכונים , את מצילה חיים !!
הפשרתי קילו בשר טחון וחישוב לא נכון של כמות קציצות.
אפשר להכין את הבלילה של הבשר יום קודם ולהכניס למקרר?

1 3 4 5