טורטייה אפויה עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטייה אפויה עם בשר טחון

טורטייה אפויה עם בשר טחון

להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק  טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות 🙂

מרכיבים:

5 טורטיות גדולות
350 ג’ בשר בקר טחון
בצל
שום כתוש
תפוח אדמה
שליש כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
כפית מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

עגבניה, בצל

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

3. להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.

4. למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5. להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6. להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

לחצות ולטרוף!

כדאי לדעת ש…
את המילוי אפשר להכין מראש.

48639 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחוןטורטייה אפויה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

טניה : “יצא טעים אש!!!! תוך שניה נגמר”

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

האם אפשר לוותר על אבקת המרק? מה בדיוק נותנת אבקת מרק?

חיפושית

ניקי ערב טוב,
אם אני רוצה להכין עם חצי קילו בשר טחון, איך אני משנה כמויות? ולכמה מנות זה מספיק?
תודה!!

ויוי

היי ניקי, אני משתמשת במתכונים הנהדרים שלך המון! תודה רבה!!
האם משמעותי להניח על ניר סופג 20 דקות? אם אדלג, איך יפגע הטעם?

דנה

היי,
ניקי שאלה בקשר למתכון אחר עם אני רוצה להכין כמו המוקפץ ירקות ופשוט להוסיף בשר טחון יש לך מתכון לזה?

הילה

הי ניקי יקירה, אני צריכה הצעה לתחליף לתפוא,( גם בטטה לא טוב).
ושאלה נוספת. האם יש מתכון לרוטב ליד?

מירב

היי ניקי,
זה יהיה טעים לאכול לאחר 4-5 שעות מרגע ההכנה מבלי יכולת לחמם, לאחר ההכנה לשים בקופסא ולקחת ?

אור

האם מתאים להכן לשבת בבוקר ולחמם על הפלטה?