עוף בשקית קוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בשקית קוקי

עוף בשקית קוקי

יש משהו בקוקי שעושה קסמים לעוף, אני מאוד אוהבת להכין עוף במיוחד לארוחת שישי ואני מחפשת כל מיני דרכים להכין אותו ושיהיה מעניין.
חזרתי לשקית שעושה קסמים העוף יוצא נהדר הטעמים שלו טובים וכל מה שעשיתי זה להכניס לשקית ולתת לתנור לעשות את שלו, באתי אחרי שעה וקיבלתי עוף מושלם לארוחת שישי.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
2 בצלים גדולים
4 שיני שום
כף פפריקה
כפית תבלין לפרגיות / גריל עוף
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחצות את הבצלים שוב לחצות ולפרוס דק.

2. לשים בקערה את הבצל הכנפיים, תבלינים ושמן לערבב, ולהשרות כשעה.

3. לחמם תנור ל 190 מעלות.

4. להכניס לשקית קוקי בתוספת כוס מים, לסגור לעשות חורים בשקית ולאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אני מוסיפה עוד אופציה נחמדה, במקום להכניס את הבצל לשקית קוקי, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל כשתיים שלוש דקות ולערבב עם העוף כשהוא מוכן.

8849 צפיות 124 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בשקית קוקי

21
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיפושית

היי ניקי יקרה
שוב רוצה להכין את הטעים הזה והתגובות לא נטענות לי אז נאלצת להפריע לך..
יש לי 7 כרעיים, מה מבחינת כמויות תיבול? והאם להכניס הכל לאותה שקית או לפצל?
ואם אני רוצה להקפיא אפשר? מתי הזמן הכי נכון לזה? (אף פעם לא הקפאתי אוכל)
ושבת שלום♡