


עוף בשקית קוקי
יש משהו בקוקי שעושה קסמים לעוף, אני מאוד אוהבת להכין עוף במיוחד לארוחת שישי ואני מחפשת כל מיני דרכים להכין אותו ושיהיה מעניין.
חזרתי לשקית שעושה קסמים העוף יוצא נהדר הטעמים שלו טובים וכל מה שעשיתי זה להכניס לשקית ולתת לתנור לעשות את שלו, באתי אחרי שעה וקיבלתי עוף מושלם לארוחת שישי.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
2 בצלים גדולים
4 שיני שום
כף פפריקה
כפית תבלין לפרגיות / גריל עוף
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. לחצות את הבצלים שוב לחצות ולפרוס דק.
2. לשים בקערה את הבצל הכנפיים, תבלינים ושמן לערבב, ולהשרות כשעה.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות.
4. להכניס לשקית קוקי בתוספת כוס מים, לסגור לעשות חורים בשקית ולאפות כשעה.
כדאי לדעת ש…
אני מוסיפה עוד אופציה נחמדה, במקום להכניס את הבצל לשקית קוקי, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל כשתיים שלוש דקות ולערבב עם העוף כשהוא מוכן.
56734 צפיות 56 צפיות היום
ניקי מה שלומך? את הכנפיים את מנקה אותם וחוצה אותם לחצאים?
אם אין שקית קוקי, איך כדאי לעשות?
הי ניקי,
תודה על המתכונים והאתר הנפלא.
אני מכינה עכשיו את העוף בקוקי ומתכננת להגיש בארוחת שבת. איך את ממליצה לחמם על הפלטה? להעביר לתבנית ולחמם, או לחמם עם הקוקי ורק בהגשה להוציא?
ניקי, המלכה של המטבח! בחרתי להכין את זה עם קילו שוקיים. השאלה היא האם ניתן להוסיף מיני תפוחי אדמה? ובמידה וכן, האם יש צורך להוסיף יותר מים אם אני מוסיפה תפו”א? והאם לשנות כמויות של התבלינים?
הי ניקי. חייבים את הבצל?
אפשר להכין עוף שלם מופרד?
ניקי, בוקר טוב. האם יש לך מתכון לעוף עם שזיפים? גם עוף על הגז עם שזיפים, וגם בתנור. תודה מראש