עוף בשקית קוקי
יש משהו בקוקי שעושה קסמים לעוף, אני מאוד אוהבת להכין עוף במיוחד לארוחת שישי ואני מחפשת כל מיני דרכים להכין אותו ושיהיה מעניין.
חזרתי לשקית שעושה קסמים העוף יוצא נהדר הטעמים שלו טובים וכל מה שעשיתי זה להכניס לשקית ולתת לתנור לעשות את שלו, באתי אחרי שעה וקיבלתי עוף מושלם לארוחת שישי.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
2 בצלים גדולים
4 שיני שום
כף פפריקה
כפית תבלין לפרגיות / גריל עוף
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. לחצות את הבצלים שוב לחצות ולפרוס דק.
2. לשים בקערה את הבצל הכנפיים, תבלינים ושמן לערבב, ולהשרות כשעה.
3. לחמם תנור ל 190 מעלות.
4. להכניס לשקית קוקי בתוספת כוס מים, לסגור לעשות חורים בשקית ולאפות כשעה.
כדאי לדעת ש…
אני מוסיפה עוד אופציה נחמדה, במקום להכניס את הבצל לשקית קוקי, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל כשתיים שלוש דקות ולערבב עם העוף כשהוא מוכן.