יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים בישול במיקרוגל מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

כנפיים עם בצל במיקרו

23 דצמבר 2018
(Visited 5,008 times, 2 visits today)
כנפיים עם בצל במיקרו

כנפיים עם בצל במיקרו

אני מבשלת את האוכל שאמא שלי מבשלת, אוכל חם בייתי כזה שמעלה חיוך על הפנים וגורם לך להרגיש טוב גם שאתה לא מרגיש הכי טוב אוכל שאני גדלתי עליו. אני מרגישה קצת נוסטלגית 🙂
עד היום כשאני מגיעה לאמא שלי הביתה תמיד יהיה איזה סיר על הכיריים שיפיץ ריח טוב, אני אקבל צלחת מלאה ואני אחזור לילדות לכמה רגעים.
זה אוכל פשוט מלא אהבה הרבה חום ואם אני אסכם את זה במשפט זה אוכל של אמא זה אומר הכל נכון?
אני אף פעם לא מסתפקת בצלחת אחת כי זה אוכל של אמא וחייבים עוד צלחת.
אני רוצה מאוד להעביר את זה לארבעת הילדים שלי, נראה לי שנתתי להם בסיס טוב רק הזמן יאמר אם הצלחתי או לא.
אני חוזרת לדבר על אוכל והפעם אוכל עם קיצורי דרך, הכנתי כנפיים עם המון בצל במיקרו 14 דקות וזה מוכן. לא נתפס לי שתוך רבע שעה יש לי ארוחה מוכנה זה לא יאמן, אין כאן יותר מידי כלים התוצאה נהדרת ארוחת צהריים קלה וטובה.

3 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
3 בצלים
3 שיני שום
כוס מים חמים
כפית קמח
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מרוקאית
3/4 כפית גריל עוף
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לשים בקערה את הכנפיים שמן זית ותבלינים לערבב ולהשרות כ 30 דקות.

2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק את השום לחתוך לקוביות, לשים במחבת 3 כפות שמן לטגן את הבצל והשום עד שמזהיב קלות להוסיף את הקמח לערבב עד שהוא נמס ולהעביר לכלי שמתאים למיקרו.

3. להוסיף את הכנפיים עם כל התיבול שנותר בקערה את המים לתבנית ולשים מעל הבצל, להשתדל שזה יהיה בשכבה אחת.

4. לכסות ולהפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה 13 – 14 דקות, לבדוק שהכל מוכן במידה וצריך להוסיף עוד דקה.

צריך לעשות ארוחה נכון ? הוגש עם מרק עדשים ואורז ואורז אדום מלא

הרשם
עדכן
6 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להכין עם שוקיים במקום כנפיים?

ניתן להכין בתנור במקום מיקרו?

האוכל שלך בריא וטעים שמקבל מחמאות וחשוב עושה חיים קלים