יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני שאריות מתכוני תפוחי אדמה תוספות

לביבות ירק עם עוף

25 אפריל 2018
(Visited 6,827 times, 1 visits today)
לביבות ירק עם עוף

לביבות ירק עם עוף

אתם יודעים מה זה ילדים נכון ? לילדה שלי קוראים יובל ואחד הדברים שהיא הכי אוהבת זה לביבות והיא עושה לי המון בעיות היא לא אוכלת את זה ופחות מתלהבת מההוא, עוף אין בכלל מה לדבר וקישואים זה בכלל דבר אסור.
אם יש דבר אחד שלמדתי על עצמי זה שאני לא מוותרת, אין אצלי לא אוהב, אין בעיה היא לא אוכלת ככה אז היא תקבל את זה בדרך אחרת אבל היא תאכל אני לא מוותרת, אני אמא וחשוב לי שהילדים יאכלו כל מה שצריך.
הלביבות פותרות לי את הבעיה אני מכניסה שם דברים שהיא לא אוכלת פחות מתלהבת והיא מחסלת אותן בכיף.
עוד דבר נחמד נותרו לכם שאריות עוף מאיזשהו תבשיל ? יאללה תכניסו פנימה בכיף לא תאמינו כמה טעים זה יוצא ואף אחד לא חייב לדעת שיש בפנים שאריות. הלביבות נהדרות מומלצות בחום להכין ולהנות.

20 לביבות

מרכיבים:

זוקיני
בטטה
בצל
תפוח אדמה
כוס עוף מבושל
2 כפיות שום כתוש
ביצה
70 ג' קמח (חצי כוס)
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לקצוץ את העוף קטן קטן ולשים בקערה.

2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שמזהיב ולהוסיף לעוף.

3. לגרד את הזוקיני, תפוח אדמה ובטטה ולהוסיף לקערה יחד עם הקמח שום והביצה.

4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לעשות לביבות לשים במחבת לשטח קצת עם מזלג, לטגן עד שמזהיב צד אחד להפוך ולטגן עד שמזהיב הצד השני להוציא לנייר סופג.

5.  למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 35 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 20 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
לא לוותר על התפוח אדמה בלעדיו הלביבות מאוד עדינות.
כדאי להרטיב את הידיים לפני שמתחילים להכין את הלביבות מאוד עוזר בהכנת הלביבות, מידי פעם להרטיב אותן שוב. ניתן להכין יום מראש ואפילו יומיים. אם העוף היה ברוטב רצוי לשים על נייר סופג כחצי שעה לפני שמתחילים לחתוך.
אין לכם עוף ? תוסיפו עוד תפוח אדמה וגזר אחד.
הלוואי שכל הזמן ישארו לי שאריות עוף הלביבות האלה משגעות.

לביבות ירק עם עוףלביבות ירק עם עוףלביבות ירק עם עוףלביבות ירק עם עוףלביבות ירק עם עוף

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

וואו יצא טעים ממשששש
כל כך
מוצלח
לא מרגישים שיש שם עוף
משוחזר

נשמע מעולה, במקום בטטה ניתן לשים עוד תפוח אדמה?

הי ניקי,

מה זה כוס עוף מבושל?
יש לי בבית חצי קילו עוף טחון. זה בסדר?

תודה

מהמם.
יש לי אבקת שום במקום שום, כמה כדאי לשים כדי שלא יהיה חריף מדאי ויתאים לילדים?
תודה רבה רבה ויישר כח

יצא טעים אך הלביבות התפרקו בזמן הטיגון

הי ניקי, אם אני רוצה לטגן את הלביבות, האם אין צורך לסחוט את המיצים של הזוקיני, תפוח אדמה והבטטה לאחר הגרידה?

וואוו יופי של מתכון! במקום לאכול את שאריות העוף/לזרוק אפשר ליצור משהו חדש.. אמרתי לך כבר שאין עלייך..?! אשת חיל מי ימצא:)
תבורכי:)