פרגיות במחבת עם בצל
לפחות פעם בשבוע אני חייבת להכין פרגיות, אפשר להכין מפרגיות מטעמים כל מרינדה הפרגית מקבלת באהבה.
הבונוס הגדול של הפרגיות זה הרכות של הבשר קשה לפשל עם הפרגיות מה שעושה אותה מאוד מתאימה לילדים ואיך אפשר ארוחת שישי בלי פרגיות.
הגשתי עם המון המון בצל שטיגנתי והשילוב הזה משגע! הבצל המטוגן רק עושה טוב לפרגית. מתלבטים מה להכין לארוחת שישי ? זאת מנה עיקרית נהדרת.
3 מנות
מרכיבים:
7 סטייק פרגית
3 בצלים
שן שום שמנמנה
1/3 כוס שמן
כפית תבלין לפרגיות
חצי כפית פלפל שאטה טחון
חצי כפית שום טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחצות הסטייק פרגית לחצי ולשים בקערה, להוסיף את התבלינים והשמן לערבב ולהשרות כשעה.
2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שמזהיב, תוך כדי לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון.
3. להוציא את הבצלים ובאותה מחבת לטגן את הפרגיות על אש גבוהה עד שמזהיב – משחים משני הצדדים.
4. להגיש את הפרגיות ומעל לפזר את הבצל.
כדאי לדעת ש…
הנה מתכון בסגנון באפייה