


פרגיות במחבת עם בצל
לפחות פעם בשבוע אני חייבת להכין פרגיות, אפשר להכין מפרגיות מטעמים כל מרינדה הפרגית מקבלת באהבה.
הבונוס הגדול של הפרגיות זה הרכות של הבשר קשה לפשל עם הפרגיות מה שעושה אותה מאוד מתאימה לילדים ואיך אפשר ארוחת שישי בלי פרגיות.
הגשתי עם המון המון בצל שטיגנתי והשילוב הזה משגע! הבצל המטוגן רק עושה טוב לפרגית. מתלבטים מה להכין לארוחת שישי ? זאת מנה עיקרית נהדרת.
3 מנות
מרכיבים:
7 סטייק פרגית
3 בצלים
שן שום שמנמנה
1/3 כוס שמן
כפית תבלין לפרגיות
חצי כפית פלפל שאטה טחון
חצי כפית שום טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחצות הסטייק פרגית לחצי ולשים בקערה, להוסיף את התבלינים והשמן לערבב ולהשרות כשעה.
2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצלים ולטגן עד שמזהיב, תוך כדי לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון.
3. להוציא את הבצלים ובאותה מחבת לטגן את הפרגיות על אש גבוהה עד שמזהיב – משחים משני הצדדים.
4. להגיש את הפרגיות ומעל לפזר את הבצל.
כדאי לדעת ש…
הנה מתכון בסגנון באפייה
היי ניקי בוקר טוב מה אפשר לשים במקום תבלין לפרגיות ?
תודה
מעולה
טעים
מושלם
הילדים עפו על זה ( סיננתי להם את הבצל כמובן )
שלום ניקי,
הכנתי עם חזה עוף (התקציב קצת יותר שפוי..) ויצא מעדן!
המתכונים שלך אלופים אחד אחד.
תודה!
היי תודה על המתכון!
מה אפשר לשים במקום אבקת מרק עוף?
עדיף במחבת פסים או לא משנה?
ניקי יקרה שבת שלום,
לא הצלחתי להשיג בדקה ה90 סטייק פרגית,
יש לי שיפודי פרגית, אם אני אפרק אותן זה עדיין יעבוד במתכון הזה?
קצת יותר מחצי קילו…
תודה ❤