שניצל פילה עוף
זה השניצל הכי טוב שיש, זה החלק הכי קלאסי לשניצל הוא יוצא רך ביותר תחשבו כמה שהילדים יאהבו זה פשוט יוצא נפלא. נכון הוא קצת יקר יותר לעומת החזה עוף הרגיל אבל לפעמים אפשר לפרגן, התוצאה נהדרת תנסו.
מתכון טעים מומלץ ביותר לארוחת הצהריים והוספתי עוד כמה דברים.
4 מנות
מרכיבים:
600 ג' פילה חזה עוף
2 ביצים
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כפית רוטב צ'ילי מתוק
כף א. מרק
פירורי לחם
כפית קמח
הכנות:
1. בגלל שהפילה קצת גדול אני מעדיפה לחצות באמצע אז כל יעשה מה שמתאים לו.
2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים ושאר המצרכים, להכין צלחת עמוקה נוספת עם פירורי לחם קמח ולערבב.
*3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטבול את הפילה בביצים ולצפות עם פירורי לחם, לטגן משני הצדדים עד שמזהיב יפה. אני ממליצה אחרי כמה טיגונים לעצור לנקות את המחבת ואז להמשיך לטגן.
הוגש עם פאייה ספרדית, מרק עגבניות וגריסים, כרובית ברוטב במיקרו, עגבניות מיובשות, לביבות ברוקולי ולביבות ירק
גולשים מכינים וממליצים:
רויטל : "מעולה .. אחרי שעשיתי כמות קטנה פעם ראשונה.. בפעמים הבאות כבר הכפלתי ושילשתי.. תודה על מתכון מצוין"