שניצל פילה עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצל פילה עוף

שניצל פילה עוף

זה השניצל הכי טוב שיש, זה החלק הכי קלאסי לשניצל הוא יוצא רך ביותר תחשבו כמה שהילדים יאהבו זה פשוט יוצא נפלא. נכון הוא קצת יקר יותר לעומת החזה עוף הרגיל אבל לפעמים אפשר לפרגן, התוצאה נהדרת תנסו.
מתכון טעים מומלץ ביותר לארוחת הצהריים והוספתי עוד כמה דברים.

4 מנות

מרכיבים:

600 ג’ פילה חזה עוף
2 ביצים
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
שליש כפית פלפל שאטה טחון
כפית רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק

פירורי לחם
כפית קמח

הכנות:

1. בגלל שהפילה קצת גדול אני מעדיפה לחצות באמצע אז כל יעשה מה שמתאים לו.

2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצים ושאר המצרכים, להכין צלחת עמוקה נוספת עם פירורי לחם קמח ולערבב.

*3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטבול את הפילה בביצים ולצפות עם פירורי לחם, לטגן משני הצדדים עד שמזהיב יפה. אני ממליצה אחרי כמה טיגונים לעצור לנקות את המחבת ואז להמשיך לטגן.

הוגש עם פאייה ספרדית, מרק עגבניות וגריסים, כרובית ברוטב במיקרו, עגבניות מיובשות, לביבות ברוקולי ולביבות ירק

מתכון לשניצלים אפויים כאן

48111 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שניצל פילה עוףשניצל פילה עוףשניצל פילה עוף

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “מעולה .. אחרי שעשיתי כמות קטנה פעם ראשונה.. בפעמים הבאות כבר הכפלתי ושילשתי.. תודה על מתכון מצוין”

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
Carmit Itshaki

ניקי חייבת לעדכן הילדה שלי פשוט עפה על השניצל צעקה וואוו זה אחד השניצלים הטעימים וממש קריספי.
תודה רבה לך אעשה מדהימה שכמותך!!

Carmit Itshaki

נראה פשוט מושלם אני הולכת להכין לילדה שלי היום ושאלה האם זה יוצא טעים גם ללא פירורי לחם וקמח? אסור לי חיטה מה אפשר לעשות בבקשה?

יעל

היי ניקי,
תודה על המתכון מעולה אך יש לי שאלה
תמיד בטיגון שניצלים יוצא שנופלים מהם פירורים לשמן ונשרפים ואז לנגלה הבאה נדבקים פירורים שרופים ונותנים לשניצל טעם שרוף. ויוצא שאני מוצאת את עצמי מחליפה שמן ומנקה את המחבת אחרי כל נגלה כדי למנוע את זה.. מה אפשר לעשות לדעתך? תודה רבה

סיון

אימא אין דברים כאלה
נדיררר
מתכון מושלם
כמו כל המתכונים שלך
אין כמוך ניקי

אביטל

השניצל הקבוע שלי, לא מכירה אחר. אז כמה שינויים: אין צורך לחצות הם שמנמנים וטעימים, שמה בביצה כף חרדל ופלפל שחור גרוס וזהו. הפירורי לחם הם : פירורי פאנקו של חברת טייסט אוף אסיה. מחזיק בהקפאה, מוצאים קודם לשיש להפשרה, וזה כמו חדש. כיף לחמם אותם בטוסטר אובן. אליפות. אגב, אני לעיתים קרובות מכינה אותם בטוסטר אובן או תנור (לפי הכמות): 2 כפות שמן על נייר אפיה ותרסיס ספריי שמן למטה-25 דק
יוצא שחום ופריך.