נתחי עוף ברוטב צלי
יום ראשון יום לא משהו, כמה שאני אוהבת את המטבח ביום ראשון המוזה פחות עובדת ואין לי חשק להיכנס למטבח אז מה עושים שבכל זאת יש ילדים שאמורים לאכול ? אותם פחות מעניין שלאמא אין חשק להכנס למטבח.
לרגעים כאלה אני מחזיקה תמיד בהקפאה נתחי עוף חבילות של חצי קילו, חזה עוף צריך בישול קצר (בונוס) ותוך כמה דקות יש ארוחה לילדים.
צלחתי את יום ראשון יותר מאוחר אני אדאג ליום שני, עכשיו אפשר ללכת להכין עוגה טובה פה המוזה אף פעם לא הולכת :)) ובא לי על עוגת תפוחים כזאת שתתן ריח טוב כשהבעל חוזר מהעבודה.
4 – 5 מנות
כ 20 דקות הכנה
מרכיבים:
600 ג' חזה עוף לקוביות / רצועות
בצל חתוך לקוביות
כוס וחצי מים
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כפית גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
קמח
הכנות:
1. לצפות את נתחי החזה בקמח לנער שאריות ולטגן במחבת חמה עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.
2. באותה מחבת לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 2 – 3 דקות, להוסיף את הנתחים בחזרה לרוטב ולבשל עוד 5 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
אילת : ניקי היקרה,
כבר הרבה זמן אני רוצה לכתוב לך שהאתר שלך פשוט נפלא ואני ממליצה עליו בלי סוף.
המתכון הזה זכה להצלחה מסחררת וחוסל בין רגע !
חג שמח
אילת
בתאל : ניקי, את אלופה! בעלי פשוט עף על זה, רץ לכל מי שהוא מכיר לספר לו איך אשתו הכינה לו "חזה עוף רך בטירוף" ולהגיד להם שהם חייבים לקחת את המתכון הזה!זה כל כך כיף להכין מטעמים שלא דורשים הרבה זמן!! תמשיכי להחכים אותנו 🙂 אוהבת אוהבת!!
חני240 : היי ניקי.הכנתי ויצא לי מושלם!!תודה לך את עושה לי את החיים במטבח לקלים יותר!!!
יעל : הכנתי היום את המתכון לנתחי חזה עוף ברוטב צלי-יצא מעולה!