נתחי עוף ברוטב צלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי עוף ברוטב צלי

יום ראשון יום לא משהו, כמה שאני אוהבת את המטבח ביום ראשון המוזה פחות עובדת ואין לי חשק להיכנס למטבח אז מה עושים שבכל זאת יש ילדים שאמורים לאכול ? אותם פחות מעניין שלאמא אין חשק להכנס למטבח.
לרגעים כאלה אני מחזיקה תמיד בהקפאה נתחי עוף חבילות של חצי קילו, חזה עוף צריך בישול קצר (בונוס) ותוך כמה דקות יש ארוחה לילדים.
צלחתי את יום ראשון יותר מאוחר אני אדאג ליום שני, עכשיו אפשר ללכת להכין עוגה טובה פה המוזה אף פעם לא הולכת :)) ובא לי על עוגת תפוחים כזאת שתתן ריח טוב כשהבעל חוזר מהעבודה.

4 – 5 מנות

כ 20 דקות הכנה

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף לקוביות / רצועות
בצל חתוך לקוביות
כוס וחצי מים
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
כפית גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

קמח

הכנות:

1. לצפות את נתחי החזה בקמח לנער שאריות ולטגן במחבת חמה עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

2. באותה מחבת לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 2 – 3 דקות, להוסיף את הנתחים בחזרה לרוטב ולבשל עוד 5 דקות.

20378 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילת : ניקי היקרה,
כבר הרבה זמן אני רוצה לכתוב לך שהאתר שלך פשוט נפלא ואני ממליצה עליו בלי סוף.
המתכון הזה זכה להצלחה מסחררת וחוסל בין רגע !
חג שמח
אילת

בתאל :  ניקי, את אלופה! בעלי פשוט עף על זה, רץ לכל מי שהוא מכיר לספר לו איך אשתו הכינה לו “חזה עוף רך בטירוף” ולהגיד להם שהם חייבים לקחת את המתכון הזה!זה כל כך כיף להכין מטעמים שלא דורשים הרבה זמן!! תמשיכי להחכים אותנו 🙂 אוהבת אוהבת!!

חני240 : היי ניקי.הכנתי ויצא לי מושלם!!תודה לך את עושה לי את החיים במטבח לקלים יותר!!!

יעל :  הכנתי היום את המתכון לנתחי חזה עוף ברוטב צלי-יצא מעולה!

197
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

לידע כללי-מדוע מקמחים את חזה העוף לפני הטיגון?

ליאת ה.

הי ניקי,
שאלה בסיסית: מה הדרך המהירה והטובה ביותר להפשיר עוף או בשר מעכשיו לעכשיו?

ועוד דבר- אני לא יודעת אם את יודעת, אבל כנראה שיש באג ואי אפשר להגיב למתכונים מהסמארטפונים. ניסיתי מס’ פעמים.

תודות, ליאת

טל

האם אפשר גם עם פולקה?…..

שרית-ב

היי ניקי ,

המנה נראית מזמינה ביותר , למרות שאני לא רעבה עכשיו …. הייתי שמחה לטעום …. ממנה עוד ועוד ….. ינוסה בהקדם .

תודה , והיכן עוגת התפוחים , אוהבת עוגות תפוחים ……..

שרית-ב ♥

איילת

ניקי שלום,

זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה למתכון שלך אבל אני חושבת שבשלושה חודשים האחרונים בישלתי רק מתכונים מהאתר שלך (מהרגע שגילו לי שהוא קיים).
היום את ממש מצילה אותי- תקופת בחינות ואין באמת זמן להכין משהו, בדיוק הפשרתי חזה עוף והתלבטתי איך להכין אותו והגיע המתכון הקליל שלך – אני בטוחה שיהיה טעים!

אז תודה גם על כל המתכונים האחרים ועל העוגות והעוגיות, בזכותך אני נהנית להכנס למטבח:)

נ.ב. החברה שהכירה לי את הבלוג שלך בטח תסתכל על המתכון ותראה את ההודעה- אז עמית, מלכת המטבח, מחכה לטעום מהמתוקים שתכיני לי:)

שרי

שבוע טוב!
היכן הצילי?

זהר

איזה כיף, בדיוק הפשרתי חזה עוף ושברתי את הראש מה להכין איתו הפעם…
אין לי ספק שייצא מעולה, כרגיל 🙂

תודה!

1 2 3 13