יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

קציצות עוף קריספיות

8 אפריל 2018
(Visited 25,012 times, 4 visits today)
קציצות עוף קריספיות

קציצות עוף קריספיות

לומר שהן טעימות ? הן מאוד טעימות קציצות קלאסיות לארוחת צהריים, הפאנקו נותן קריספיות נהדרת ותחשבו על הביס הטעים. המתכון קל ואני לא כותבת סתם, ההכנה קלה ויוצאות יופי של קציצות.
הוספתי ליד כמה דברים שהכנתי איתן שנתנו ארוחה שלמה שלא תגידו שאני לא דואגת לכם 🙂
בנוסף למטה בתחתית "כדאי לדעת ש…" עניתי על מה שנראה לי שישאלו אותי, בהצלחה.

מרכיבים:

500 ג' בשר עוף טחון
תפוח אדמה
בצל
כפית שום כתוש
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

כוס וחצי פאנקו
שקית תפוצ'יפס (80 ג')

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל קטן להוסיף למחבת ולטגן עד הזהבה.

2. לגרד את התפוח אדמה ולהוסיף לבשר יחד עם הבצל, צ'ילי שום האבקת סודה לשתייה ולתבל.

3. להכין קציצות וקצת לשטח אותן, לסדר במגש ולקרר חצי שעה.

4. לגרוס את התפוצ'יפס ולערבב עם הפאנקו בצלחת עמוקה, בצלחת נוספת לטרוף את הביצה.

5. לטבול את הקציצות בביצה ולצפות עם הפאנקו

6. לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן ולטגן את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

7. אפייה למי שלא רוצה לטגן: לחמם תנור ל 180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה לסדר את הקציצות ולאפות כ 30 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, להפוך לצד השני ולאפות עוד  כ 20 דקות או עד שמזהיב.
זה פחות קריספי מאשר בטיגון.

הוגש עם : מש עם תפוחי אדמה, מרק תרד, מטבוחה, עגבניות מיובשות חצילים ופלפלים קלויים

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולחמם מכוסה בתנור על 180 מעלות, הקציצות טעימות אבל הן לא נשארות קריספיות, אפשר להחליף את התפוח אדמה בגזר, פאנקו נותן קריספיות, אפשר להחליף בפירורי לחם רגילים ואז זה פחות קריספי.
אפשר לוותר על התפוצ'יפס, הסודה לשתייה לא חובה, אפשר להחליף את העוף באותה כמות בשר בקר.
אפשר לקרר את הקציצות כמה שעות במקרר ואז לצפות.

הרשם
עדכן
56 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות