יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים לביבות אפויות מתכוני שאריות

לביבות שניצל וירקות

11 נובמבר 2018
(Visited 17,294 times, 1 visits today)

לביבות שניצל וירקות

אני קופצת לסוף הלביבות האלה משגעות ידעתי שהן יצאו טעימות אבל לא חשבתי שיהיה להן כזאת הצלחה אצלי בבית, הילדים התלהבו מהן.
לביבות בטעם שניצל ממש טעם של שניצל והוספתי גם ירקות בכלל יצא מושלם.
הדבר היחיד שהצטערתי עליו שנשאר לי רק שניצל אחד כמה חבל שלא הכנתי יותר. למי שעדיין לא הבין אלו לביבות משאריות נותר לי שניצל מאתמול וממנו נולדו הלביבות האלה. להתמכר הלביבות האלה נהדרות לא תפסיקו להכין אותן, איזה כיף להכין אוכל משאריות 🙂

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
ביצה
גזר גדול
שניצל אחד מוכן
בצל
שן שום
שליש כוס קמח מעט יותר
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לחתוך את השניצל לקוביות קטנות כמה שאפשר ולשים בקערה.

2. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום ולטגן עם הבצל עד שהוא מזהיב, להעביר לקערה יחד עם השניצל.

3. לגרד את הירקות להעביר לקערה יחד עם הקמח והביצה ולתבל.

4. להמתין שתי דקות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להכין לביבות ולשטח, ללחוץ טוב ולהדק לפני ששמים במחבת לטגן עד שצד אחד מזהיב יפה ולהפוך בעדינות לצד השני ולטגן עד שמזהיב ולהעביר לנייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.
הלביבות עדינות לוודא שהתחתית מזהיבה יפה לפני שהופכים, לשמן את הנייר בנדיבות עם שמן.

הוגש עם מרק בצל טוסטונים, סלט חסה וסלט פלפלים ועגבניות חריף.
טוסטונים – לקחתי לחמניה מאורכת חתכתי לפרוסות דקות ושמתי בטוסטר לחיצה.

כדאי לדעת ש…
שניצל אחד = 200 ג' = ממלא כוס אחד של 240 מ"ל, חשוב להדק טוב את העיסה לפני ששמים במחבת וחשוב לוודא שהצד התחתון הזהיב יפה לפני שהופכים, להפוך בעדינות כדי הלביבה לא תתפרק.
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ"פ החדר, מתאימות לפיקניק.
רוצים להכין לביבות רק מתפוחי אדמה ? תלחצו כאן.  לא ניתן להכין את העיסה מראש. אין כמו להכין אוכל משאריות הכי טעים שיש.

לביבות שניצל וירקותלביבות שניצל וירקותלביבות שניצל וירקות

הרשם
עדכן
12 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
נשמע מעולה
אפשר משאריות פרגית או דווקא משניצל שהיה מצופה פירורים?

היי ניקי,
כמה לביבות יוצאות?

ניקי היי, אם אשים שתי ביצים זה לא יחזיק יותר טוב ולא התפרק?

ניקי למה הכוונה שניצל אחד מוכן??

לא אוכלת בשר