שקשוקה עם נתחי עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שקשוקה עם נתחי עוף

שקשוקה עם נתחי עוף

יום ראשון זה בדרך כלל יום שנשארות שאריות מסוף השבוע, תמיד אפשר להגיש כמו שזה ולקבל פרצופים “אמא למה אוכלים שאריות ?” אז מה אני אמורה לעשות עם השאריות אם אף אחד לא מוכן לאכול ?
אפשרות נוספת שאני אכין משהו אחר שהם בכלל לא ירגישו שהם אוכלים שאריות.
אני כל פעם מחפשת מה לעשות והפעם הלכתי על שקשוקה קצצתי דק את השאריות לא אמרתי כלום והילדים חיסלו את השקשוקה ועדיין לא אמרתי כלום 🙂

מרכיבים:

כוס שאריות עוף
6 עגבניות אדומות ויפות
בצל
פלפל צהוב / אדום
פלפל חריף אדום
3 שיני שום
כוס מים
קבנוס (לא חובה)
כפית פפריקה ממתוקה
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

4 ביצים


הכנות:

1. למלא סיר עם מים להרתיח, לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 5 דקות לסנן לקרר ולקלף.

2. לחתוך את הפלפל והפלפל החריף לקוביות לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הפלפל כשתי דקות, לחתוך את הבצל לקוביות להוסיף לפלפל ולהמשיך לטגן, לפרוס את את השום ולהוסיף לירקות לטגן תוך כדי ערבוב שתי דקות.

3. לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות להוסיף לירקות לטגן שתי דקות, לקצוץ את נתחי העוף להוסיף למחבת עם המים סוכר ותבלינים, לבשל כ 15 דקות.

4. לשבור את את הביצים לכסות ולבשל עד שהביצים מוכנות, תשמרו על החלמון…

5. לחתוך את הקבנוס לפרוסות לחמם מחבת עם כף שמן לטגן את כדקה תוך כדי הקפצה ולפזר על השקשוקה, לפני ההגשה לקצוץ פטרוזיליה ולפזר מעל.

הוגש עם ספגטי לילדים, ותפוחי אדמה שלמים חצויים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את שקשוקה מראש ולצרף את הביצים לקראת ההגשה. כוס שאריות עוף = 5 כנפיים שנותרו הורדתי את הבשר וקצצתי.

1349 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שקשוקה עם נתחי עוףשקשוקה עם נתחי עוףשקשוקה עם נתחי עוף


5
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלי שלו

היי ניקי, יש לי שאריות של נתחוני עוף ברוטב סילאן וסויה, האם יתאים כאן?