חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות

חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות, מתכון קל הכנה שעושה המון רושם כאילו עבדתי עליו מינימום 3 ימים והוא טעים עד שלא טועמים לא מבינים כמה הוא טעים.

מרכיבים:

12 חזה עוף דפוקים לא גדולים
הגודל של החזה עוף כמו פרוסת חציל גדולה.

משרה:
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי:
250 ג’ בשר בקר טחון
בטטה קטנה רכה
בצל בינוני קצוץ
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

2 כפות פירורי לחם

קערה עם פירורי לחם
קערה עם ביצים טרופות

רוטב עגבניות ופלפלים:
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום חתוך קטן
2 עגבניות קצוצות
רסק עגבניות קטן
3/4 כוס מים
סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את החזה עוף כחצי שעה במשרה.

הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים ולתבל לטגן כמה דקות עד שרוב הנוזלים נעלמים. למעוך את הבטטה בקערה ולהוסיף את את הבשר, לערבב ולהוסיף את הפירורי לחם.

2. לפתוח חזה עוף לרווחה, ליצור קבבון קטן ולהניח בקצה החזה, לגלגל לרולדה כך לעשות עם כל החזה עוף. בסיום להבריש את החזה עוף במשרה שנותר. לסגור עם קיסמים.

3. לטבול את החזות בביצה ובפירורי לחם ולטגן במחבת חמה משני הצדדים עד שמזהיב. להניח על נייר סופג.

4. לסדר את החזות בתבנית, לכסות עם נייר כסף. חום בינוני כ – 30 דקות.

5. הכנת הרוטב:  לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפלפל ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות, להוסיף רסק מים, סוכר ותבלינים, להרתיח ולהנמיך את האש לבשל כ 20 דקות, מידי פעם לערבב.

6. להגיש את החזה עוף עם הרוטב.

הערות:
לא לשכוח להוציא את הקיסמים.

חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות

34892 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ממולא בשר טחון ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : פשוט מעדן, כולם התאהבו תודה רבה

בת – אל : היי ניקי. רציתי להודות לך על מתכון מנצח! את פתחת בפני המון אנשים את הדרך לבישול בצורה קלה והכי חשוב טעימה. תודה רבה על מתכונים נפלאים. תמשיכי לחדש ולהפתיע.. תודה רבה!

חנה : הי ניקי , שנה טובה! אני חייבת לציין שהכנתי את המנה הזו לחג ולאחר הקפאה של שבוע היה פשוט מעדן!!ממליצה בחום.. תודה רבה!

לאה : “מעדן מלכים הילדים לא הפסיקו ללקק את האצבעות .מזין. טעים. ממכר .והכי חשוב משביע. מעולה לארוחת חג מפוארת.”

302
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

הי ניקי , שנה טובה! אני חייבת לציין שהכנתי את המנה הזו לחג ולאחר הקפאה של שבוע היה פשוט מעדן!!ממליצה בחום.. תודה רבה!

לירון

שלום ניקי.
התנור שלי הוא לא בשרי. יש אפשרות לוותר על האפייה?

מיכל

תודה רבה
ראיתי גם את המתכון של העוף ממולא באווז ועכשיו ההתלבטות היא גדולה..שניהם נראים פשוט מהממים וטעימים:)) תבורכי

מיכל

שאלה נוספת- אני יכולה להוסיף למילוי צנוברים? פטריות??

מיכל

ניקוש בוקר טוב
מה שלומך??
אני רוצה להכין את המתכון הזה אבל הכמות היא גדולה מידי. אני יכולה( לאחר ההכנה) להקפיא חלק?ואם כן כמה זמן יכול להיות במקפיא?

שם

אנונימי (לא רשום) | 01.03.2012 – 11:00
היי ניקי, מה שלומך?

אני מתה על התכונים שלך.כיף לדעת שאפשר לסמוך על המתוכנים שלך בעיניים עצומות. לא היו לי אף פעם פיספוסים.
תודה רבה על שפחת בפני עולם שלם שלא הכרתי ופחדתי ממנו.
בעניין של המתכון הנ”ל. אפשר לדעת כמה זמן אפייה? האם צריך להפוך מידי פעם?
יש אפשרות רק לטגן או שזה לא יבשל את החזה עוף מבפנים?

זהבית

יצא מ-ע-ו-ל-ה