חזה עוף עם ספגטי
חזה עוף עם ספגטי, הילדים לא אמורים לאכול בסוף השבוע ? עוד פעם לשבור את הראש מה להכין ?
יש לי חזה עוף, יש לי ספגטי (מזווה טוב) יאללה הלכתי לארגן ארוחת צהריים לילדים, מי רעב ?
הכנות:
1. לערבב את החזה עם מצרכי המשרה ולשים בצד.
2. לטגן את הבצל עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהוא נמס. להוסיף רסק תבלינים וכוס מים, להרתיח לשבור את הספגטי לחצי ולהוסיף יחד עם 4 כוסות מים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית לבשל כ 10 – 12 דקות או עד שהפסטה מוכנה, מידי פעם לערבב ולתקן תיבול.
3. במחבת חמה (לא מאוד) לשים 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן תוך כדי עירבוב כשתי דקות, להוריד מהאש ולהוסיף לספגטי. לבדוק טעמים.
הערות:
לא לדאוג כל הנוזלים נספגים.
גולשים מכינים וממליצים:
שי : "היי ניקי, הכנתי לאחי הקטן ומאז לא מפסיק לבקש 🙂 תודה רבה!"
הדס : ניקי, הכנתי ויצא פשוט מעולה. שילוב הטעמים ממש מיוחד. הילדים אכלו ואפילו אמא פרגנה 🙂 תודה רבה!
נטע : אני אוכלת את זה ברגע זה, ללקק את האצבעות