חזה עוף עם ספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף עם ספגטי

חזה עוף עם ספגטי, הילדים לא אמורים לאכול בסוף השבוע ? עוד פעם לשבור את הראש מה להכין ?
יש לי חזה עוף, יש לי ספגטי (מזווה טוב) יאללה הלכתי לארגן ארוחת צהריים לילדים, מי רעב ?

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך קטן

משרה:
כפית פפריקה
כפית א. מרק
4  כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

200 ג’ ספגטי
בצל קצוץ
כף רסק עגבניות
4 כוסות מים
כוס מים
כף סוכר חום
כף פפריקה
1/4 כפית קינמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את החזה עם מצרכי המשרה ולשים בצד.

2. לטגן את הבצל עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהוא נמס. להוסיף רסק תבלינים וכוס מים, להרתיח לשבור את הספגטי לחצי ולהוסיף יחד עם 4 כוסות מים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית לבשל כ 10 – 12 דקות או עד שהפסטה מוכנה, מידי פעם לערבב ולתקן תיבול.

3. במחבת חמה (לא מאוד) לשים 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן תוך כדי עירבוב כשתי דקות, להוריד מהאש ולהוסיף לספגטי. לבדוק טעמים.

הערות:
לא לדאוג כל הנוזלים נספגים.

23216 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם ספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

שי : “היי ניקי, הכנתי לאחי הקטן ומאז לא מפסיק לבקש 🙂 תודה רבה!”

הדס : ניקי, הכנתי ויצא פשוט מעולה. שילוב הטעמים ממש מיוחד. הילדים אכלו ואפילו אמא פרגנה 🙂 תודה רבה!

נטע : אני אוכלת את זה ברגע זה, ללקק את האצבעות

321
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי ב.

ניקי יקרה, הכנתי ביום שישי, פעם ראשונה. וואווווו כמה שזה טעים! תודה רבה על עוד מתכון מעולה

1 19 20 21