חזה עוף עם ספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף עם ספגטי

חזה עוף עם ספגטי, הילדים לא אמורים לאכול בסוף השבוע ? עוד פעם לשבור את הראש מה להכין ?
יש לי חזה עוף, יש לי ספגטי (מזווה טוב) יאללה הלכתי לארגן ארוחת צהריים לילדים, מי רעב ?

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך קטן

משרה:
כפית פפריקה
כפית א. מרק
4  כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

200 ג’ ספגטי
בצל קצוץ
כף רסק עגבניות
4 כוסות מים
כוס מים
כף סוכר חום
כף פפריקה
1/4 כפית קינמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את החזה עם מצרכי המשרה ולשים בצד.

2. לטגן את הבצל עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהוא נמס. להוסיף רסק תבלינים וכוס מים, להרתיח לשבור את הספגטי לחצי ולהוסיף יחד עם 4 כוסות מים להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית לבשל כ 10 – 12 דקות או עד שהפסטה מוכנה, מידי פעם לערבב ולתקן תיבול.

3. במחבת חמה (לא מאוד) לשים 4 כפות שמן להוסיף את החזה ולטגן תוך כדי עירבוב כשתי דקות, להוריד מהאש ולהוסיף לספגטי. לבדוק טעמים.

הערות:
לא לדאוג כל הנוזלים נספגים.

36417 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם ספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

שי : “היי ניקי, הכנתי לאחי הקטן ומאז לא מפסיק לבקש 🙂 תודה רבה!”

הדס : ניקי, הכנתי ויצא פשוט מעולה. שילוב הטעמים ממש מיוחד. הילדים אכלו ואפילו אמא פרגנה 🙂 תודה רבה!

נטע : אני אוכלת את זה ברגע זה, ללקק את האצבעות

338
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי ליפשיץ

תודה על המתכון,
שאלה- חייבים לשים קינמון? לא אוהבים אצלי ככ….

1 20 21 22