


ספגטי עם חזה עוף וירקות
אני אוהבת מתכונים של ארוחת אחת במחבת אחת, לא בגלל שאני עצלנית מה פתאום אבל זה חוסך לי זמן ואתם יודעים שלאמהות אין הרבה זמן. וחיסכון בכלים זה לא דבר רע בכלל. יש כאן רק דברים טובים, ירקות פסטה וכמובן חזה. מי שרוצה לאכול צמחוני שיוותר על החזה.
4 מנות
מרכיבים:
500 ג’ חזה עוף חתוך קטן
משרה:
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה
4 כפות שמן זית
בצל חתוך לקוביות
2 גזרים
פלפל אדום
2 שיני שום
250 ג’ ספגטי
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
מי שאוהב מעט מתקתק שיוסיף כף סילאן
הכנות:
1. להשרות את החזה כשעה.
2. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הגזר והפלפלים להוסיף בצל ושום לטגן כמה דקות, להוסיף את החזה עוף לטגן כ 5 – 6 דקות תוך כדי הקפצה ולתבל.
3. להכין את הספגטי לפי הוראות להוסיף לתבשיל להקפיץ כשתי דקות על האש, לבדוק תיבול.
גולשים מכינים וממליצים:
שרית : “יצא מעולה כמו תמיד….במקום הסילאן הוספתי כף רוטב צ’ילי מתוק, יצא מושלם!”
אם אין לי סודה לשתיה , מה אפשר לשים במקום?
היי ניקי יקרהאפשר לשים קישוא במקום פלפל אדום?שלי
אפשר להכין יום קודם?
הי ניקי
אפשר להשתמש בפרגיות במקום חזה עוף??