ספגטי עם חזה עוף וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ספגטי עם חזה עוף וירקות

אני אוהבת מתכונים של ארוחת אחת במחבת אחת, לא בגלל שאני עצלנית מה פתאום אבל זה חוסך לי זמן ואתם יודעים שלאמהות אין הרבה זמן. וחיסכון בכלים זה לא דבר רע בכלל. יש כאן רק דברים טובים, ירקות פסטה וכמובן חזה. מי שרוצה לאכול צמחוני שיוותר על החזה.

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך קטן

משרה:
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה
4 כפות שמן זית

בצל חתוך לקוביות
2 גזרים
פלפל אדום
2 שיני שום
250 ג’ ספגטי
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מי שאוהב מעט מתקתק שיוסיף כף סילאן

הכנות:

1. להשרות את החזה כשעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הגזר והפלפלים להוסיף בצל ושום לטגן כמה דקות, להוסיף את החזה עוף לטגן כ 5 – 6 דקות תוך כדי הקפצה ולתבל.

3. להכין את הספגטי לפי הוראות להוסיף לתבשיל להקפיץ כשתי דקות על האש, לבדוק תיבול.

10769 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי עם חזה עוף וירקותספגטי עם חזה עוף וירקותספגטי עם חזה עוף וירקות

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “יצא מעולה כמו תמיד….במקום הסילאן הוספתי כף רוטב צ’ילי מתוק, יצא מושלם!”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוסי

ערב טוב! באיזה מים יש להשרות?תודה מראש

נעם

להשרות את החזה אחרי הפשרה או לפני?

עינב

היי
יש מתכון לנודלס עם גזר חתוך לעיגולים ואת הבשר משרים שעה לפני שמוסיפים למוקפץ. אם מצלצל לך מוכר את יכולה לשלוח לי את הקישור למתכון בבקשה?

חמדה

וואי ניקי, בסוף לא שמתי אבקת מרק (בלי כוונה) אבל יצא מהמם! כולם טרפו בטירוף שלהם 🙂
תודה לך!!!

גילה

ניקי יקרה, לדעתך ניתן להקפיא? אני מכינה את כל הכמות (ל-2 הורים ו-2 ילדים אכלנים קטנים מאוד) ובונה על השאריות לאוכל לעבודה במהלך השבוע, כי בסוף השבוע אנחנו לא בבית… יהיה טעים?

לירון

למה יש עלייך?? וכמובן מושלם.. מחכה כבר לפנות זמן להדפיס את כל המתכונים שתי ולעשות חוברת!!!

אסנת

בוקר טוב ניקי
יש סיבה מיוחדת שמתחילים בטיגון הגזר והפלפלים קודם?
ורק אח״כ מוסיפים את הבצל והשום?
אני רגילה בדרך כלל להתחיל בטיגון בצל , אשמח להסבר

1 3 4 5