


טבעות חזה עוף
למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? לא תעבדו קשה אני מבטיחה. זה להיט! כל כך פשוט להכין. הטבעות מצופות ציפוי פריך קריספי והילדים חוטפים אותן. אתם יודעים שיש כאלה מוכנות לקנייה ? תשכחו מזה ותכינו בבית.
15 טבעות
מרכיבים:
500 ג’ חזה עוף טחון
כף קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
חצי כוס קמח
כפית שום כתוש
3 כפות שמן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מעט שטוחות לקרר כ 20 דקות לנעוץ במרכז קש ולעשות חור להקפיא 20 דקות.
2. להבריש את הטבעות בביצה ולצפות בפירורי לחם.
3. לטגן בשמן עמוק / לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להזליף שמן זית ולאפות כ 25 דקות צד אחד וצד שני כ10 – 15 דקות או עד שמזהיב. עוד אפשרות לתת טיגון קצר מכל צד ואז להכניס לתנור ל30 דקות, אין צורך להפוך.
גולשים מכינים וממליצים:
בץ : “ניקי, הטבעות פשוט ללהההיייטטט!!!! הן נחטפו ע”י המבוגרים והילדים, הכל התחסל!!!!
הכנתי בתוספת את הגזר גמדי ברוטב אדום וכולם התלקקו”
גנית : “ניקי היקרה !
מילה אחת יש לי להגיד
טעיםםםםםםםםםםם!!!!
תודה רבה על מתכון מעולה!”
אתמול הכנתי חזה עוף התלהבו כל כך שעכשיו מכינה עם פרגית את אלופה ותודה רבה לך ניקי
היי, זה יצא טוב בלי פירורי לחם?
שלום ניקי, איזה צבע אמור לצאת לטבעות עוף כשפוצעים אותם
הי ניקי, חייב להקפיא?
שמים את הקמח בתוך העיסה של העוף?