חזה עוף ממולא תרד ופטריות
שימו את הטעם בצד לשתי שניות, המנה הזאת פשוט יפהפייה השבלולים יוצאים משגעים. תסתכלו על הצבעים היפים. השילוב של החזה עם התרד והפטריות מקסים! עכשיו נחזור לטעם הוא נהדר זה טעים מאוד ממש כמו חטיף כזה, יופי של מתכון לארוחת שישי.
מרכיבים:
6 – 7 חזה עוף למילוי
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
מעט גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
מילוי:
400 ג' תרד
חבילת פטריות שמפניון
מלח
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים ולהשרות את החזה עוף כשעה.
2. לחלוט את התרד לסנן ולסחוט היטב, לקצוץ. לחתוך קטן את הפטריות להוסיף לתרד ולהמליח.
2. לפתוח את החזה, לשים מהמילוי על חצי מהחזה לגלגל ולהדק.
3. לסגור עם קיסמים.
4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
5. לחמם שמן חצי עמוק ולטגן מכל הכיוונים עד שמזהיב. (להוציא את הקיסמים)
6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את החזה עוף כ 30 דקות.
7. אפשר להגיש ככה או לקרר כמה שעות ולפרוס בעדינות. כ 5 – 6 פרוסות תלוי בגודל.
לכסות ולחמם על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.
*תבקשו מהקצב שיכין לכם את החזה עוף למילוי, הם עושים את זה נהדר כל מה שנותר זה למלא.