חזה עוף ממולא תרד ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ממולא תרד ופטריות

חזה עוף ממולא תרד ופטריות

שימו את הטעם בצד לשתי שניות, המנה הזאת פשוט יפהפייה השבלולים יוצאים משגעים. תסתכלו על הצבעים היפים. השילוב של החזה עם התרד והפטריות מקסים! עכשיו נחזור לטעם הוא נהדר זה טעים מאוד ממש כמו חטיף כזה, יופי של מתכון לארוחת שישי.

מרכיבים:

6 – 7 חזה עוף למילוי
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
מעט גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי:
400 ג’ תרד
חבילת פטריות שמפניון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהשרות את החזה עוף כשעה.

2. לחלוט את התרד לסנן ולסחוט היטב, לקצוץ. לחתוך קטן את הפטריות להוסיף לתרד ולהמליח.

2. לפתוח את החזה, לשים מהמילוי על חצי מהחזה לגלגל ולהדק.

3. לסגור עם קיסמים.

4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

5. לחמם שמן חצי עמוק ולטגן מכל הכיוונים עד שמזהיב. (להוציא את הקיסמים)

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את החזה עוף כ 30 דקות.

7. אפשר להגיש ככה או לקרר כמה שעות ולפרוס בעדינות. כ 5 – 6 פרוסות תלוי בגודל.
לכסות ולחמם על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

*תבקשו מהקצב שיכין לכם את החזה עוף למילוי, הם עושים את זה נהדר כל מה שנותר זה למלא.

8318 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריות

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
מנסה

ניקי מה זאת אומרת חזה עוף מוכן לגלגול? כבר קניתי חזה עוף לשניצל. זה אותו דבר?

נוריה

הי ניקי,
המתכונים שלך מעולים, יש לי ילדים ובעל בררניים מאוד ובזכותך אני מצליחה לגוון בארוחות.
רציתי לשאול האם אני יכולה להכין היום את הכל עד לשלב הטיגון והתנור ולטגן ולהכניס לתנור מחר? אני מכינה עם פירה במקום תרד
תודה על העזרה!

רייזל

הכנתי עם מנגולד, ללא טיגון מראש. היה ממש טעים ומיוחד, מחכה להכין שוב!