חזה עוף ממולא תרד ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ממולא תרד ופטריות

חזה עוף ממולא תרד ופטריות

שימו את הטעם בצד לשתי שניות, המנה הזאת פשוט יפהפייה השבלולים יוצאים משגעים. תסתכלו על הצבעים היפים. השילוב של החזה עם התרד והפטריות מקסים! עכשיו נחזור לטעם הוא נהדר זה טעים מאוד ממש כמו חטיף כזה, יופי של מתכון לארוחת שישי.

מרכיבים:

6 – 7 חזה עוף למילוי
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
מעט גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי:
400 ג’ תרד
חבילת פטריות שמפניון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהשרות את החזה עוף כשעה.

2. לחלוט את התרד לסנן ולסחוט היטב, לקצוץ. לחתוך קטן את הפטריות להוסיף לתרד ולהמליח.

2. לפתוח את החזה, לשים מהמילוי על חצי מהחזה לגלגל ולהדק.

3. לסגור עם קיסמים.

4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

5. לחמם שמן חצי עמוק ולטגן מכל הכיוונים עד שמזהיב. (להוציא את הקיסמים)

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את החזה עוף כ 30 דקות.

7. אפשר להגיש ככה או לקרר כמה שעות ולפרוס בעדינות. כ 5 – 6 פרוסות תלוי בגודל.
לכסות ולחמם על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

*תבקשו מהקצב שיכין לכם את החזה עוף למילוי, הם עושים את זה נהדר כל מה שנותר זה למלא.

25476 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריות

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

כיצד מטפלים בתרד, האם תרד קופא מתאים?

רון

היי ניקי!
הכנתי את המתכון אך טיפה שונה…
למילוי טיגנתי בצל והוספתי את הפטריות והתרד, ובלי הפפריקה והתבלין עוף.
לא היה צורך בטיגון וקיסמים על מנת שלא יתפרק, הכנסתי ישר לתנור עם תרסיס שמן ויצא פשוט להיט!!
תודה רבה על הרעיון 🙂

אביב

לא הבנתי מתי שמים או איפה את התבלינים ?

נאוה

היי ניקי,
נראה נפלא ~!!!
לטגן עם הקסמים?
ומתי מוציאים את הקסמים?

יוכי

היי נראה מתכון נפלא אני רותה לנבות.
איך את חולטת את התרד?

תודה

מירית

וואו! נראה מדליק לגמרי. את לא גומרת להפתיע.
מקווה לנסות בקרוב ולדווח
תודות 🙂

ורד

היי ניקי, האם אפשר להכניס לתנור במקום לטגן? דיאטה אין מה לעשות