חזה עוף ממולא תרד ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ממולא תרד ופטריות

חזה עוף ממולא תרד ופטריות

שימו את הטעם בצד לשתי שניות, המנה הזאת פשוט יפהפייה השבלולים יוצאים משגעים. תסתכלו על הצבעים היפים. השילוב של החזה עם התרד והפטריות מקסים! עכשיו נחזור לטעם הוא נהדר זה טעים מאוד ממש כמו חטיף כזה, יופי של מתכון לארוחת שישי.

מרכיבים:

6 – 7 חזה עוף למילוי
1/3 כוס שמן זית
כפית שום כתוש
כף פפריקה מרוקאית
מעט גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

מילוי:
400 ג’ תרד
חבילת פטריות שמפניון
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולהשרות את החזה עוף כשעה.

2. לחלוט את התרד לסנן ולסחוט היטב, לקצוץ. לחתוך קטן את הפטריות להוסיף לתרד ולהמליח.

2. לפתוח את החזה, לשים מהמילוי על חצי מהחזה לגלגל ולהדק.

3. לסגור עם קיסמים.

4. לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

5. לחמם שמן חצי עמוק ולטגן מכל הכיוונים עד שמזהיב. (להוציא את הקיסמים)

6. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את החזה עוף כ 30 דקות.

7. אפשר להגיש ככה או לקרר כמה שעות ולפרוס בעדינות. כ 5 – 6 פרוסות תלוי בגודל.
לכסות ולחמם על 180 מעלות כ 10 – 15 דקות.

*תבקשו מהקצב שיכין לכם את החזה עוף למילוי, הם עושים את זה נהדר כל מה שנותר זה למלא.

21247 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריותחזה עוף ממולא תרד ופטריות

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן גבאי

הי ניקי.
במידה ואני רוצה להשתמש בפטריות טריות, האם כדאי לטגן אותן לפני שמוסיפים לתרד וממלאים את חזה העוף?

תומר

היי, ניתן להכין מראש?

אסנת

הי ניקי
אנחנו לא אוהבים תרד…יש לך רעיון למה אפשר במקום? אולי מוקפץ כזה נשמע טוב?

טליה

הי ניקי, האם ניתן רק לבשל/לטגן ללא תנור?

דורית

מנסה להפוך את זה למנה עיקרית לפסח. כחזה שלם ממולא. אפשר? ובמקום לטגן לצרוב על מחבת ?

שיילו

היי ניקי,
מה שלומך?
אפשר למלא רק בפטריות? אם ממש לא אוהבים תרד.. או שלגמרי לא מתאים?
תודה.

שחר

היי ניקי נראה מושלם! שאלה – ניתן להקפיא אחרי ההכנה? התרד והפטריות לא נהיים מגעילים כשמחממים?