יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות

בסטיל לעצלנים (יש לי פטנט)

30 דצמבר 2015
(Visited 67,057 times, 2 visits today)
בסטיל לעצלנים

בסטיל לעצלנים (יש לי פטנט)

אני מניחה שכולם יודעים מה זה בסטיל בעיקרון אלו קציצות תפוחי אדמה או בטטה ממולאות בשר וזה מעדן אין כמו השילוב של בטטה ובשר טחון תחשבו על הביס מעטפת פירה רכה עם מילוי נהדר זה יוצא פריך קריספי וזהוב.
אני הלכתי על הגרסה לעצלנים אני מערבבת הכל ביחד יותר פשוט להכנה וזה הסוד שלי לבסטיל מעולה, מתאים לארוחת צהריים, אירוח, ארוחת שישי או נשנוש טעים הכל הולך כל מה שצריך זה ביס אחד ומתמכרים אי אפשר להפסיק לאכול זאת חווית טעמים נהדרת.

14 יחידות

מרכיבים:

200 ג' בטטה (בטטה קטנה) / 2 תפוח אדמה (אפשר לשלב)
300 – 400 ג' חזה עוף טחון
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
7 כפות קמח
קורט קינמון
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
חצי כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור

פירורי לחם

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים מומלחים לקלף את הבטטה לחתוך גס ולבשל עד שהיא רכה לסנן לתת לכל הנוזלים לצאת למעוך למחית חלקה ללא גושים.

2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף לבטטה יחד עם שאר המצרכים כולל התבלינים.

3. להכין משטח עם נייילון, להרטיב את הידיים להכין קציצות / קבבונים להניח על הניילון ולקרר כשעה פלוס לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית ויותר השמן אמור להגיע עד חצי גובה, לטגן את הבסטיל עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

5. אפייה:
לחמם תנור ל 180 מעלות לשמן טוב נייר אפייה לאפות כ 30 דקות עד שמזהיב (לא להפוך לפני שמזהיב) להפוך ולאפות עוד 15 דקות.

בסטיל לעצלניםבסטיל לעצלנים

הרשם
עדכן
94 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן