בסטיל לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בסטיל לעצלנים

בסטיל לעצלנים

אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. בגלל שהרגשתי מאוד עצלנית הפעם ורציתי לקצר הליכים בלי לעבוד קשה אז הכנתי בצורה קלה בלי להתעסק עם זה יותר מידי. אנשים זה יצא טעים ברמות.

18 יחידות

מרכיבים:

3 בטטות בינוניות (שלא יהיו גדולות)
200 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
רבע כפית קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס

ביצה טרופה
פירורי לחם

הכנות:

1. לבשל את הבטטות עד שהן רכות למעוך ולערבב עם שאר המצרכים, בידיים רטובות ליצור קבבונים לקרר כשעה לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

2. לטגן בשמן חצי עמוק או לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לחמם תנור ל 180 מעלות. לאפות צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב, להפוך ולאפות עוד כ 15 דקות.

3. להגיש עם טחינה.

56112 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בסטיל לעצלניםבסטיל לעצלניםבסטיל לעצלנים

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית

ניקי מה שלומך? מה שבתמונה מטוגן או אפוי?

מיכל

היי ניקי
שאלה אלייך במתכון הביסטילה אמרת בטטות כשאת אומרת בטטה את מתכוונת לתפוחי אדמה רגיל או בטטה מתוקה אני מסתכלת בהרבה מתכונים שלך ושמה לב שאת רושמת בטטה אולי אני דיסלקטית אבל למה הכוונה אדומה או רגילה?

שמרית

ניקי שלום , את הבשר לא מטגנים לפני ? כלומר לפני שמכינים קבבונים רק את הבצל?

סימה

אהה.. המרוקאים קוראים לזה פסטלים..

סימה

סליחה על השאלה.. מה זה בסטיל? ולמה הוא של עצלנים?מה המקור?

מיה

אפשר להכין מראש ולחמם בתנור לקראת הגשה?

שיראל

היי ניקי,
האם אפשר לוותר על הקינמון? אם כן מה ניתן לשים במקום?