בסטיל לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בסטיל לעצלנים

בסטיל לעצלנים

אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. בגלל שהרגשתי מאוד עצלנית הפעם ורציתי לקצר הליכים בלי לעבוד קשה אז הכנתי בצורה קלה בלי להתעסק עם זה יותר מידי. אנשים זה יצא טעים ברמות.

18 יחידות

מרכיבים:

3 בטטות בינוניות (שלא יהיו גדולות)
200 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
רבע כפית קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס

ביצה טרופה
פירורי לחם

הכנות:

1. לבשל את הבטטות עד שהן רכות למעוך ולערבב עם שאר המצרכים, בידיים רטובות ליצור קבבונים לקרר כשעה לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

2. לטגן בשמן חצי עמוק או לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לחמם תנור ל 180 מעלות. לאפות צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב, להפוך ולאפות עוד כ 15 דקות.

3. להגיש עם טחינה.

27062 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בסטיל לעצלניםבסטיל לעצלניםבסטיל לעצלנים

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
ללי

אפשר לטגן עם קמח מצה?

מרינה

היי ניקי, האם אפשר לטגן בצ’יפסר?

Tamara

היי ניקי רציתי לשאול.. אם בדיוק נגמר לי הפירורי לחם יש מצב לשים קמח במקום? או שזה יהיה על הפנים

רינה

האם אפשר לטבול ישר בפרורי לחם בלי לשים קודם בביצים.
העיסה במילא דביקה ותחזיק את פרורי הלחם.
תודה מראש

חנה

שלום ניקי!
על איזה מתכון שניצל את ממליצה שניתן לחמם גם למחרת ועדיין יצא עסיסי וטוב?
אני רוצה להכין מערב שבת לשבת בבוקר (לאורחים.. שהתברר לי שאוהבים שניצלים 🙂
תודה!

טל

היי ניקי
אפשר לשמור את התערובת במקרר בלילה ולצפות לאפות בבוקר למחרת?

איילת-חן

מתכון מעולה!! בעלי והקטן חיסלו כמעט הכל :O ! והם בררנים שה’ ישמור… המתכון הזה גרם לי אושר. נקודה. 🙂