


בסטיל לעצלנים
אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. בגלל שהרגשתי מאוד עצלנית הפעם ורציתי לקצר הליכים בלי לעבוד קשה אז הכנתי בצורה קלה בלי להתעסק עם זה יותר מידי. אנשים זה יצא טעים ברמות.
18 יחידות
מרכיבים:
3 בטטות בינוניות (שלא יהיו גדולות)
200 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
רבע כפית קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
ביצה טרופה
פירורי לחם
הכנות:
1. לבשל את הבטטות עד שהן רכות למעוך ולערבב עם שאר המצרכים, בידיים רטובות ליצור קבבונים לקרר כשעה לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.
2. לטגן בשמן חצי עמוק או לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לחמם תנור ל 180 מעלות. לאפות צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב, להפוך ולאפות עוד כ 15 דקות.
3. להגיש עם טחינה.
67463 צפיות 30 צפיות היום
אפשר לטגן עם קמח מצה?
היי ניקי, האם אפשר לטגן בצ’יפסר?
היי ניקי רציתי לשאול.. אם בדיוק נגמר לי הפירורי לחם יש מצב לשים קמח במקום? או שזה יהיה על הפנים
האם אפשר לטבול ישר בפרורי לחם בלי לשים קודם בביצים.
העיסה במילא דביקה ותחזיק את פרורי הלחם.
תודה מראש
שלום ניקי!
על איזה מתכון שניצל את ממליצה שניתן לחמם גם למחרת ועדיין יצא עסיסי וטוב?
אני רוצה להכין מערב שבת לשבת בבוקר (לאורחים.. שהתברר לי שאוהבים שניצלים 🙂
תודה!
היי ניקי
אפשר לשמור את התערובת במקרר בלילה ולצפות לאפות בבוקר למחרת?
מתכון מעולה!! בעלי והקטן חיסלו כמעט הכל :O ! והם בררנים שה’ ישמור… המתכון הזה גרם לי אושר. נקודה. 🙂