חזה עוף במחבת פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים, מתכון של כלום עבודה מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת כי הכי קל להכין אותם.
החזה עוף מתובל במרינדה עסיסית, צרוב מבחוץ רך וטעים בפנים. מנה שכיף להכין והכי טעים לאכול. קל טעים ופשוט. המלצה חמה וטעימה.

3 מנות

מרכיבים:

4 חזה עוף דקים
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים בקערה לערבב היטב שהחזה יתובל מכל הכיוונים ולהמתין כשעה. במהלך השעה מידי פעם לתת ערבוב בקטנה.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב.

64315 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכוני חזה עוף נוספים בלחיצה אחת קטנה.
חזה עוף במחבת פסים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “הכנתי היום לארוחת צהריים.השריתי לילה.אהבתי את הקלי קלות והתוצאה מעולה.הילדים מאד מאד אהבו! תודה:)”

עידנאור : “הכנתי לשבת. ובכן חברים,אם יש לכם חזה עוף,ונפשכם קצה מלהכין את השניצל הקבוע,זה המכון בשבילכם! חזה העוף יצא עסיסי,לא יבש,עטוף ברוטב משגע,עם טעם וריח אלוהיים!!!! ניקי,תודה על המתכון המדהים:)”

יפעת : “מתכון מושלםםםם,נטרףףף”


112
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה

חקבל

דליה

שלום אם אפשר בלי רוטב צ’ילי מתטק?

נחמה

היי ניקי,
האם האש נמוכה או גבוהה? משום מה אני לא מצליחה להכין את זה, השניצל יוצא מסטיק.
אני קונה חזה עוף כבר חתוך. ייתכן שהבעיה שם? שהוא חתוך עבה?

נורית

ניקי, שוב תודה רבה לך!!!
מכינה היום בפעם השנייה, לבקשת המשפחה
איזה כיף שהם אוהבים את המנה הזאת. גם בריאה וגם הכי קלה להכנה. והפלוס הגדול היא שהיא כזה כלום התעסקות, שיכולה בכיף להספיק להכין גם תוספת שווה עם ירקות. א-ל-י-פ-ו-ת

יהלום

מתכון פשוט ותוצאה מושלמת, טעים טעים טעייים.. תודה ניקי

רעות

היי ניקי:)
האם אפשר להכין על פלנצ’ה?

1 6 7 8