חזה עוף במחבת פסים
מחפשים מתכון לחזה עוף שהילדים יאהבו ? הגעתם למקום הנכון ולא רק לילדים כל המשפחה תעוף על המתכון הזה.
ככה מכינים חזה עוף מושלם לארוחת צהריים עסיסי רך טעים ומה נותן את הטעם הנהדר ? המרינדה כמובן היא משתלבת יופי עם החזה עוף ומתי שאני צריכה להכין צהריים במהירות אין כמו חזה עוף ובמיוחד חזה עוף שהילדים אוהבים.
חזה עוף עסיסי עם ציפוי מתקתק, מרינדה טעימה אש שתהפוך את נתחי העוף למנה נהדרת מהמחבת ישר לצלחת תארגנו איזו תוספת טעימה ליד ותנו לילדים לחסל הכל.
3 מנות
מרכיבים:
500 – 600 ג' חזה עוף חתוך לחתיכות בינוניות
מרינדה:
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית / קנולה
כפית פפריקה מרוקאית
כף רוטב סויה
כף קטשופ
כף סילאן
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
קורט מלח
הכנות:
1. לערבב בקערה רוטב צ'ילי מתוק, סילאן, קטשופ, שמן ותבלינים להכניס את החזה עוף ולהשרות כ 30 דקות.
2. לחמם מחבת פסים ע 4 – 5 כפות שמן לטגן את החזה עוף עד שמזהיב מקבל פסים משני הצדדים.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "הכנתי היום לארוחת צהריים. השריתי לילה. אהבתי את הקלי קלות והתוצאה מעולה. הילדים מאד מאד אהבו! תודה:)"
עידנאור : "הכנתי לשבת. ובכן חברים, אם יש לכם חזה עוף, ונפשכם קצה מלהכין את השניצל הקבוע, זה המכון בשבילכם! חזה העוף יצא עסיסי, לא יבש, עטוף ברוטב משגע, עם טעם וריח אלוהיים!!!! ניקי, תודה על המתכון המדהים:)"
יפעת : "מתכון מושלםםםם, נטרףףף"