


חזה עוף במחבת פסים
חזה עוף במחבת פסים, מתכון של כלום עבודה מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת כי הכי קל להכין אותם.
החזה עוף מתובל במרינדה עסיסית, צרוב מבחוץ רך וטעים בפנים. מנה שכיף להכין והכי טעים לאכול. קל טעים ופשוט. המלצה חמה וטעימה.
3 מנות
מרכיבים:
4 חזה עוף דקים
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לשים את כל המצרכים בקערה לערבב היטב שהחזה יתובל מכל הכיוונים ולהמתין כשעה. במהלך השעה מידי פעם לתת ערבוב בקטנה.
2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב.
מתכוני חזה עוף נוספים בלחיצה אחת קטנה.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : “הכנתי היום לארוחת צהריים.השריתי לילה.אהבתי את הקלי קלות והתוצאה מעולה.הילדים מאד מאד אהבו! תודה:)”
עידנאור : “הכנתי לשבת. ובכן חברים,אם יש לכם חזה עוף,ונפשכם קצה מלהכין את השניצל הקבוע,זה המכון בשבילכם! חזה העוף יצא עסיסי,לא יבש,עטוף ברוטב משגע,עם טעם וריח אלוהיים!!!! ניקי,תודה על המתכון המדהים:)”
יפעת : “מתכון מושלםםםם,נטרףףף”
להכין מראש כמות כפולה, מתחסל בשניות. ראו הוזהרתם
תודה, יצא מדהים!