חזה עוף במחבת פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים, מתכון של כלום עבודה מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת כי הכי קל להכין אותם.
החזה עוף מתובל במרינדה עסיסית, צרוב מבחוץ רך וטעים בפנים. מנה שכיף להכין והכי טעים לאכול. קל טעים ופשוט. המלצה חמה וטעימה.

3 מנות

מרכיבים:

4 חזה עוף דקים
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים בקערה לערבב היטב שהחזה יתובל מכל הכיוונים ולהמתין כשעה. במהלך השעה מידי פעם לתת ערבוב בקטנה.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב.

35845 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכוני חזה עוף נוספים בלחיצה אחת קטנה.
חזה עוף במחבת פסים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “הכנתי היום לארוחת צהריים.השריתי לילה.אהבתי את הקלי קלות והתוצאה מעולה.הילדים מאד מאד אהבו! תודה:)”

עידנאור : “הכנתי לשבת. ובכן חברים,אם יש לכם חזה עוף,ונפשכם קצה מלהכין את השניצל הקבוע,זה המכון בשבילכם! חזה העוף יצא עסיסי,לא יבש,עטוף ברוטב משגע,עם טעם וריח אלוהיים!!!! ניקי,תודה על המתכון המדהים:)”

יפעת : “מתכון מושלםםםם,נטרףףף”


81
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילת

שלום ניקי,
משתמשת המון באתר שלך ונהנית.
תוכלי להסביר לי מה ההבדל בשימוש בין מחבת פסים לרגילה?
קבלתי כזו כפולה. להשתמש גם בחלק העליון?
תודה רבה
אילת

אלדד מילר

יצא מעולה.
נטרף .
תודה רבה על המתכון

אסתר

זה יהיה בסדר אם אשתמש בשמן רגיל במקום שמן זית?
אני לא כ”כ אוהבת את הטעם של השמן זית..

שפרה

שלום ניקי
אולי בזכותך נוציא את מחבת הפסים מהארון למעלה… יש לי שאלה: אני לא משתמשת ברטבים (סויה, צ’ילי) האם לשים משהו אחר במקום, או פשוט לוותר? אולי לפחות להגדיל את כמות הסילאן במקום הצ’ילי?
תודה!

מירי

אין לי סילאן… מה אפשר לשים במקום?

1 4 5 6